23948sdkhjf

Net i tagrenden med klik-system

Tilstoppede tagrende klares med net som passer til de fleste tagrendetyper
Tagrendenet kan være løsningen mod tilstoppede tagrender Systemet er enkelt og kan monteres på tagrenden uden brug af værktøj, da det fungerer som et simpelt "klik"-system.

Tagrendens funktion er som bekendt at bortlede regnvandet. Hvis den er tilstoppet, så den oversvømmes, er der stor risiko for vand-og fugtskader og derfor er det nødvendigt, særligt i løvfaldsperioder, at rense tagrenden for snavs og blade.

Men det behøver man ikke med et tagrendenet, for snavs og blade får ikke mulighed for at lægge sig, fordi tagrendenettet dækker hulrummet. Så ikke nok med, at tagrendens levetid forlænges, fordi der ikke er noget skidt til at ødelægge den, men husejeren sparer også tiden og besværet med at rense.

Tagrendenettet fåes i tre forskellige typer, der passer til langt de fleste tagrender. Nettene er forskellige, og det samme er maskestørrelserne, oplyser Expo-Net Danmark A/S i Hjørring.

De tre forskellige typer net har samme funktion, men er udformet lidt forskelligt fra hinanden.

• Type 105 klikkes på selve tagrenden, hvor nettet dækker tagrenden i fuld bredde og går ind under taget som en ekstra sikkerhed.

• Type 70 er et fladt net, der formes til et rør, der, når det placeres i tagrenden, klemmer sig selv fast.

• Type Ø90 og Ø120 udgør den mest enkle løsning at montere, da disse rør blot lægges ned i tagrenden.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.071