23948sdkhjf

Åbner døren for lettere renovering

Ny mulighed for hurtigt og billigt at få leveret nye indvendige døre, der passer præcist til døråbningerne i ældre huse
I gamle dages danske boligbyggeri var de indvendige døre kun 184 centimeter høje. I 60’ernes parcelhuse var de vokset til 200 centimeter. Og i dag er stort set alle indvendige døre 204 centimeter høje.

Disse ændrede byggeskikke kan gøre det både besværligt og dyrt at renovere eksempelvis ældre bygninger og nedslidte 60’er parcelhuse.

Men nu har firmaet billigbyg.eu i Christiansfeld specialiseret sig i ældre tiders standardmål og er som den eneste forretning i Danmark lagerførende med et fuldt sortiment af indvendige døre i de "skæve" højdemål på 184, 194 og 200 cm.

Det betyder, at karmene og døråbningerne ofte kan bibeholdes ved renoveringen, og at der ikke længere er behov for at bestille dørene som specialprodukter med dertil hørende ekstra omkostninger og månedslange leveringstider.

Satser på renoveringsmarkedet

Billigbyg.eu har valgt at satse "hele butikken" på renoveringsmarkedet for derved at gøre det så let, hurtigt og billigt som muligt for danske boligejere at renovere og forny de ældre boliger. Især er det nye koncept en stor økonomisk og praktisk hjælp for ejere af ældre huse med kældre og for ejerne af de flere hundrede tusinde typiske 60’er parcelhuse.

Udvalget af indvendige døre omfatter alle de gængse typer og modeller, og de tilbydes både hvidmalede og i rå fyrretræ. Dørene er fremstillet af fiberplader, så der ikke forekommer gennemtrængning af harpiks som ved massive trædøre.

www.billigbyg.eu er en virksomhed med adresse i Christiansfeld, der sælger en række forskellige byggeprodukter via Internettet. Sortimentet omfatter vinduer og døre, der tilbydes både i en lang række forskellige standardmål og efter specialmål.

Herudover kan www.billigbyg.eu bl.a. også levere rullegardiner, myggenet, låse og håndtag.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.101