23948sdkhjf

Daglige nyheder fra Mester Tidende

Få nyheder fra Mester Tidende hver dag i din mail-boks eller besøg mestertidende.dk – så er du sikker på at være på forkant med udviklingen i bygge- og anlægssektoren
Fra årsskiftet har Mester Tidende øget frekvensen af nyhedsbreve, så der hver dag fra mandag til fredag udsendes et nyhedsbrev med friske nyheder med relevans for Mester Tidendes læsere.

- Vi har besluttet at udsende nyhedsbrevet hver dag omkring middagstid. På den måde får vi mulighed for at give vores læsere helt friske nyheder, forklarer chefredaktør Klaus Tøttrup, Mester Tidende.

Han fremhæver, at strømmen af nyheder i informationssamfundet er så overvældende og intens, at det er nødvendigt at filtrere nyhedsstrømmen og gøre en aktiv indsats for at målrette nyhederne.

- Det er derfor ikke antallet af nyheder, men kvaliteten af det vi vælger at sende ud i nyhedsbrevet, der er afgørende for læseværdien. På Mester Tidende er vi overbeviste om, at vi med vores nyhedsstrøm kan bidrag aktivt til at forbedre vores læseres muligheder for at drive en rentabel forretning i bygge- og anlægssektoren – hvad enten der er tale om rådgivende virksomheder, udførende håndværks- og entreprenørfirmaer eller leverandører, siger Klaus Tøttrup.

Optimeret til smartphones

Den øgede nyhedsformidling sætter sig også spor på Mester Tidendes hjemmeside, mestertidende.dk, som nu også opdateres dagligt.

- I løbet af året vil vi give mestertidende.dk en ordentlig overhaling, så hjemmesiden lever op til dagens krav om hurtige, målrettede nyheder. Samtidig vil vi skabe nye funktionaliteter og systematisere indholdet, så man hurtigt og effektivt kan få råd og vejledning om alt fra boremaskiner og kassevogne til effektiv fakturering og økonomistyring, byggeledelse, byggepladsindretning og meget, meget mere.

Både nyhedsbrevet og hjemmesiden er naturligvis optimeret til brug på smartphones, så læserne kan have "nyhederne" med på farten.

Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig mestertidendes nyhedsbrev så læg lige vejen forbi mestertidende.dk

Her kun du tilmelde dig det daglige nyhedsbrev
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078