23948sdkhjf

Orbicon medejer af Pluss Leadership

Rådgivningsvirksomheden Orbicon investerer i managementrådgivning
Orbicon, som er blandt landets førende rådgivere med specialer inden for miljø, byggeri og forsyning satser nu også på managementrådgivning ved at købe sig til en ejerandel på 35 pct. af Pluss Leadership.

- Vi har længe søgt vores ben inden for managementrådgivning, men det er ikke uden udfordringer at opbygge managementrådgivningskompetencer i en ingeniørkultur. Derfor har det for os været en optimal løsning at få adgang til disse kompetencer gennem en investering i Pluss Leadership, siger Jesper Nybo Andersen, adm. direktør i Orbicon.

- Pluss Leadership er en god og sund forretning, og medejerskabet giver Orbicon en større berøringsflade med den øverste ledelse i danske virksomheder. Den tekniske rådgivning, som vi i Orbicon især lever af, giver hyppigst kontakt til de tekniske medarbejdere i virksomhederne.

Den kontakt skal vi stadig holde, men ved også at nå ledelsen i virksomheden, kan vi i højere grad få lov til at levere de helhedsorienterede og planlægningsmæssige opgaver, som vi er rigtig gode til. Ændringerne i løbet af de sidste år har gjort, at vores kunder er blevet til meget større enheder, som kræver en anden og mere strategisk tilgang, siger han.

Mere aggressiv vækst

Stifter af Pluss Leadership, adm. direktør Jørgen Ulrik Jensen oplyser, at firmaet i 2011 har præsteret det bedste resultat i firmaets historie med en bruttoomsætning på små 25 mio. kr.

- Vi er nu parate til en ny og mere aggressiv vækst. Det kommer til at skulle foregå i et ganske turbulent marked på grund af den generelle økonomiske usikkerhed i samfundet, og derfor er det helt afgørende, at vi gennem Orbicons investering får styrket fundamentet, siger Jørgen Ulrik Jensen.

Pluss Leaderships fremtidige ejerstruktur består af de to hovedaktionærer Orbicon og direktør Jørgen Ulrik Jensen. Herudover har et antal partnere mindre ejerandele. Bestyrelsen består af administrerende direktør, Jesper Nybo Andersen og direktør Marianne Madsen fra Orbicon og de to uafhængige medlemmer, professor fra CBS Steen Thomsen, der fortsætter som formand, og tidligere minister Carsten Koch. Endelig er partnerne Søren Tholstrup og Bente Strøier medlemmer af bestyrelsen. Jørgen Ulrik Jensen fortsætter som administrerende direktør.

Orbicon er ejet af DalgasGroup A/S, der er den forretningsdrivende del af foreningen Hedeselskabet. Orbicon har en omsætning på omkring 400 mio. med ca. 450 medarbejdere fordelt på 11 kontorer over hele landet og ét kontor i Grønland.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078