23948sdkhjf

Uautoriseret kloakarbejde skal stoppes

Kampagne skal dæmme op for ulovligt kloakarbejde
Danske Maskinstationer og Entreprenørers (DM&E) får mange henvendelser fra autoriserede kloakmestre om virksomheder, der ulovligt både annoncerer og udfører autorisationskrævende arbejde uden at være autoriserede.

- Det er helt uacceptabelt at virksomheder eller privatpersoner laver autorisationskrævende arbejde uanset om det er for sig selv eller andre, siger formanden for DM&E Søren Ulrik Sørensen og tilføjer, at det kan få alvorlige konsekvenser for den boligejer, der enten bevist eller ubevist får udført ulovligt arbejde.

- For det første kan et kloakarbejde ikke lovliggøres eller færdigmeldes, hvis ikke det udført af en autoriseret virksomhed. Dernæst kan det få uoverskuelig følger, hvis det viser sig at kloakinstallationen er behæftet med fejl.

Derfor er Danske Maskinstationer & Entreprenører gået sammen med sikkerhedsstyrelsen og en række andre brancheorganisationer for at dæmme op for det ulovlige arbejde. Planen er bl.a. at få en kampagne op at stå, som skal henvende sig både til private og virksomheder, fremhæver formanden.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.157