23948sdkhjf

Solidt regnskab fra GSV

GSV Materieludlejning A/S har trodset krisetegnene, og har leveret endnu et solidt regnskab. Denne gang kan materieludlejeren fremlægge et overskud i et år med hård konkurrence, og hvor virksomheden har investeret kraftigt
GSV Materieludlejning fortsætter de positive årsregnskaber, for andet år i træk er det lykkedes GSV Materieludlejning at fremvise sorte tal på bundlinjen, og det i en tid præget af en omfattende krise.

For GSV har vejen frem bl.a. været en optimering af virksomhedens sektorer og en organisationsændring, der har medvirket til regnskabets positive resultat.

Medarbejdernes fortjeneste

- Vi har haft en strategi der gik ud på, at hele virksomheden skulle øge lønsomheden, så den passer til det marked, som vi er i nu, blandt andet ved at sætte fokus på salg, indkøb af materiel og vores finansieringsløsninger. Alt dette er lykkedes til punkt og prikke.

Det er et benhårdt marked vi opererer i, så der skal lyde en stor ros til hele organisationen, og det er vores medarbejdere vi kan takke for endnu et positiv regnskab. For os har det handlet om at stille det bedste hold og det har vi i dag, og derfor har vi kunne bruge tiden på at fokusere på lønsomheden, som i dag aldrig har været bedre, siger adm. direktør i GSV Materieludlejning, Dan Protin.

Han fremhæver, at selvom GSV igen kan fremlægge et positivt regnskab, er det et marked med stor konkurrence man opererer i.

- For os handler det nu om at fastholde vores fremgang, og det betyder også, at vi bl.a. har valgt at investere i en ny afdeling Næstved, samt nye maskiner så vi endnu bedre kan udfylde rollen som totalleverandør, siger Dan Protin.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078