23948sdkhjf

Parkér rollatoren i special-garage

Lyngsøe lancerer en aflåselig minigarage, der kan beskytte en rollator mod såvel tyveri og hærværk som vind og vejr
Det kan være besværligt for ældre mennesker at slæbe en rollator helt ind i boligen, og brandmyndighederne tillader ikke, at de står parkeret i trappeopgangen. Hvad gør man så, hvis rollatoren ikke skal udsættes for hærværk eller tyveri? Og heller ikke skal stå og ruste ude i regnvejret?

Løsningen er, at så anskaffer man sig en aflåselig rollator-garage, der kan placeres i nærheden af hovedindgangen. Det er lige præcis denne længe ventede nyhed, som Lyngsøe nu har udviklet og designet til glæde for de mange tusinde gangbesværede pensionister i hele landet.

Lyngsøes rollator-garage rummer en række praktiske detaljer. Den passer i størrelse perfekt til en rollator, og den aflåselige dør er udført som en dobbeltlåge, så det er nemmere og hurtigere at få rollatoren ind og ud. Der er sørget for ventilation, så rollatoren ikke ruster, og garagen er udstyret med justerbare fødder, så den er let at få til at stå lige. Og så er den naturligvis med indbyggede beslag, så den kan fastgøres til underlaget.

Rollator-garagen er i et fikst og elegant design, og den er fremstillet af galvaniseret stål, der kan tåle det barske udendørs klima i mange år uden at ruste. Det er også muligt at få den leveret i en valgfri RAL-farve, der kan passe optimalt til det eksisterende byggeri. Den tilbydes både som en enkeltgarage og som en hel rækkegarage.

Lyngsøe har hovedkontor i Søften ved Århus, og virksomheden har specialiseret sig i udvikling, produktion og markedsføring af et bredt sortiment af stålcarporte og andre former for overdækninger til beskyttelse mod vejr og vind.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063