23948sdkhjf

Banedanmark vælger konsortier til banearbejde

Fem entreprenørvirksomheder og -konsortier kan byde ind på anlægsarbejde, der skal udføres i området mellem Brøndbyøstervej og Brøndbyvester Boulevard i Hvidovre og Brøndby kommuner ved København
Banedanmark har netop udvalgt fem entreprenørvirksomheder og -konsortier, der kan byde ind på anlægsarbejdet der skal udføres i området mellem Brøndbyøstervej og Brøndbyvester Boulevard i Hvidovre og Brøndby kommuner ved København.

Arbejdet omfatter konstruktionen af en ny vejbro på Brøndbyøstervej over den nye bane og Holbækmotorvejen, en jernbanetunnel under motorvejen, en gennemskæring af Vestvolden samt to vejoverførsler.

De prækvalificerede er CG Jensen A/S & Barslund A/S i konsortium og med ingeniørfirmaerne EKJ A/S og Broconsult A/S som rådgivere; MT Højgaard A/S & Arkil A/S joint venture med ingeniørfirmaet Atkins A/S som rådgiver; Züblin A/S med teknisk finansiel opbakning af Ed Züblin AG i Strabag koncernen; Aarsleff Bane & Anlæg I/S ved Aarsleff Rail A/S og Per Aarsleff A/S og med Rambøll A/S som rådgiver samt NCC Construction A/S med COWI A/S som rådgiver

Vinderen bliver det tilbud, der økonomisk og teknisk er mest fordelagtigt. Kontrakten forventes underskrevet omkring 1. juni 2013. Selve anlægsarbejdet er planlagt til at vare fra 2013 til 2016.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078