23948sdkhjf

Topkarakter til Bygherreuddannelse

I alt har mere end 125 bygherrer og bygherrerådgivere deltaget på uddannelsen siden dens start i 2005
Byggecentrums uddannelse for bygherrer, Bygherrekompetencer, har for alvor bidt sig fast. I 2013 kører uddannelsen på 8. sæson, og den er stadig lige populær.

I alt har mere end 125 bygherrer og bygherrerådgivere deltaget på uddannelsen siden dens start i 2005. Den viden og de færdigheder kursisterne får med sig hjem vurderer de som yderst relevante i forhold til de udfordringer, de møder. Derfor har uddannelsen fået topkarakterer og bliver samstemmende anbefalet til andre.

Når krisen kradser prioriteres de uddannelser, der for alvor tager fat på konkrete problemstillinger og som giver deltagerne konkret viden, værktøjer og færdigheder med sig hjem, som skal kunne bruges nu og her. Det gælder ikke mindst for bygherrer og deres rådgivere, der skal kunne håndtere en mere og mere kompleks rolle, som det er uhyre vigtigt, at de også formår at forvalte professionelt.

- Vi får netop stor ros for, at deltagerne på uddannelsen Bygherrekompetencer får noget med sig hjem fra day one, og at uddannelsen i høj grad er baseret på at arbejde med konkrete cases, at drage nytte af hinandens viden og at få gode, håndgribelige, praktiske redskaber ordentlig ind under huden, siger Lars Tangaa-Andersen, der i sit virke som projektleder i Byggecentrum er med til at udvikle Byggecentrums kurser og uddannelser, herunder Bygherrekompetencer.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078