23948sdkhjf

Vidensportal om vand og milljø

Kloakformand er bagmand for ambitiøs vidensportal om afløbsmuligheder, vand og miljø.
Vi står over for store udfordringer med monsterregn, forurening og svindende vandressourcer – og vi skal lære af hinanden for at kunne gå fremtiden i møde.

Sådan er tanken bag den nye vidensportal om kloak, vandogmiljø.dk, der drives af to af branchens tunge drenge: Formand for Danske Kloakmestre, Verner H. Kristiansen, og kloakmester/tidligere dansk mester i kloak, Anders Risager.

Her kan almindelige borgere undersøge mulighederne, før de vælger kloakløsninger, læse nyheder om vand og miljø - eller bare få et overblik over leverandører og kloakmestre i deres lokalområde.

Kloakmestre får et fælles rum, hvor de kan dele viden, tage kurser, se de sidste nye produkter og lave fælles indkøbsaftaler, som i sidste ende gavner forbrugerens pengepung.

Vandogmiljø.dk er primært baseret på små videoer og historier, der kommer ind til sagens kerne uden for mange dikkedarer.

Desuden vil Vand & Miljø indgå samarbejde med branchens mange mænd bag skriveborde.

- Vi skal lære af hinanden og forene teori og praksis, siger Anders Risager.

Vidensportalen vil ligeledes være branchens vagthund og stille de kritiske spørgsmål til myndighederne, leverandørerne og til sig selv. Området er så væsentligt for vores fælles fremtid, at det fortjener langt mere opmærksomhed, end det får i dag.

- Vi vil slå ned på sjusk og føre de gode eksempler frem i lyset, fortæller kloakformanden.

tøtte

Læs mere på vandogmiljø.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094