23948sdkhjf

HedeDanmark vokser videre

HedeDanmark er klar til ny vækst efter rekordomsætning
Trods betydelige investeringer i udvikling af organisationen og usædvanligt ugunstige vejrforhold gennem 2011 fortsætter HedeDanmark sin vækst og lønsomme forretning. Med en rekordomsætning på 1,3 mia. kroner i 2011 og et resultat på godt 35 mio. kroner før skat fortsatte HedeDanmark i 2011 de seneste syv års positive udvikling.

- Resultatet for 2011 er meget tilfredsstillende da forretningen har været udfordret af dårlige vejrforhold og der er gennemført større organisationsændringer, som skal udvikle HedeDanmark yderligere, så HedeDanmark kan fortsætte de seneste mange års sunde og stabile udvikling, siger bestyrelsesformand Ove Kloch fra HedeDanmark.

I forhold til 2010 er der realiseret en mindre tilbagegang i resultatet, hvilket dels skyldes en øget priskonkurrence men især, at november og december måned 2011 blev usædvanligt milde, med meget lav aktivitet inden for vintertjeneste.

Det økonomiske resultat for 2011 blev derudover præget af, at perioden fra juni til august var den næstmest nedbørsrige sommer siden 1874. Samlet vurderes alene disse vejrmæssige forhold at have påvirket resultatet for 2011 negativt med mellem 6 og 9 mio. kroner i forhold til året før.

- HedeDanmarks forretningsmodel og medarbejdere viste igen i 2011, at organisationen indeholder et betydeligt potentiale og en styrke, som vil blive udfoldet endnu mere de kommende år. HedeDanmark har i det forgangne år positioneret sig solidt på det offentlige marked, og vi er i fuld gang med integrationen af en række opkøbte virksomheder. Samtidig har vi styrket vores organisatoriske platform, så vi er klar til yderligere vækst de kommende år, siger adm. direktør Carsten With Thygesen fra HedeDanmark.

HedeDanmark forventer som følge af de organisatoriske tiltag og den positive organiske vækst, samt rækken af vundne kommunale udbud, at realisere en omsætning i størrelsesordenen 1,6 mia. kr. i 2012. Resultatet for 2012 forventes at overstige det historisk gode resultat for 2010, som viste et resultat før skat på godt 39 mio. kr.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078