23948sdkhjf

Kommunalt tilskud til faskiner

Nogle kommuner yder tilskud på op til 28.000 kr. til forbedring af kloakker og vandudledning
- Regnvandet er en værdifuld ressource – og der er god økonomi i at lede det tilbage til grundvandet, fastslår. Niels Arp-Nielsen fra firmaet EXPO-NET Danmark A/S

Han fremhæver, at problemerne med tilstoppede kloakker og oversvømmelser kan løses ved at aflede og rense regnvandet og det kan ganske enkelt, effektivt og miljøvenligt ske ved at etablere en faskine.

- De fleste kommuner tilbyder i dag at give et tilskud til de borgere, der ønsker at blive kvit med tilstoppede kloakker og oversvømmelser i baghaven. Der ydes tilskud fra kommunerne på op til 28.000 kr. til forbedring af kloakker og vandudledning. Han opfordrer til, at man ringer til sin kommune får svar på, om mankan få tilskud til et givent projekt.

EXPO-NET Danmark A/S har udviklet en BIO-BLOK faskine som kan anvendes til alt fra udhuse, carporte og garager til sommerhuse og almene boliger.

- Regnvandsfaskinen fungerer som en stor, nedgravet si. Faskinen afleder regnvandet, som gennemgår en biologisk rensning, inden det siver ned i jorden for at blive en del af den næste "generation" af rent drikkevand. Herved slipper man for, at det almene nedløb svømmer over og tilstopper kloakken. Samtidig formindsker faskinen risikoen for, at huset sætter sig og slår revner.

Der er mange fordele ved at investere i en faskine Foruden at blive kvit med tilstoppede kloakker og oversvømmelser i baghaven og derved formindske risikoen for, at huset får fugtskader, kan man nedsætte omkostningerne til sit kloakeringsprojekt ved at søge tilskud hos kommunen. Desuden er faskinen enkel og let at montere samtidig med, at den kan anvendes i alle jordtyper, forklarer Niesl Arp-Nielsen.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078