23948sdkhjf

Danske akvarier i Dubai

Det danske firma Pangea Rocks skal redsigne og renovere akvarierne i på det syvstjerenede hotel Burj Al Arab
- Burj Al Arab i Dubai er verdens eneste syvstjernede hotel, og der skal noget helt enestående til, hvis man vil bibeholde sin status som verdens førende og mest luksuriøse hotel. Derfor kalder hotellet også på de bedste, når hotellets akvarier snart skal renoveres og redesignes, oplyser direktør Jan Møller, Pangea Rocks i Varde

Pangea Rocks er blandt Europas førende virksomheder inden for design og opførelse af dekorationer i forlystelsesparker samt akvarie- og zooanlæg, og virksomheden står bag en lang række store projekter over hele verden.

Virksomheden har netop underskrevet kontrakten på den store opgave i Dubai, som blev vundet i skarp konkurrence med et stærkt felt af internationale dekorationsfirmaer fra bl.a. USA og Asien.

- Hotellet begrundede bl.a. valget med, at Pangea Rocks har ry for at fremstille de bedste kunstige koraller i verden, og at virksomhedens kvalitet på alle punkter er i verdensklasse, forklarer Jan Møller.

På Burj Al Arab bydes gæsterne velkommen af to kæmpemæssige akvarier i foyeren, og det er her, Pangea skal i gang med at skabe nye dekorationer.

- Vi skal fjerne den eksisterende dekoration og erstatte den af nye, kæmpemæssige rev og kunstige koraller. Hele dekorationen suppleres af meget store spejle og LED lys, så man kan genskabe de fantastiske lyseffekter, man oplever under havets overflade, siger Jan Møller.

Pangea Rocks har også andre udfordrende projekter i ordrebogen. Firmaet er således i gang med at lave dekorationer til det nye Danmarks Akvarium i Kastrup, og så arbejder man på designet af det, der til sin tid bliver det absolut største akvarium i Indien. Det opføres i New Delhi og kommer til at indeholde alt fra små rejer til pingviner, hajer og havfruer!

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081