23948sdkhjf

Sådan arbejder du effektivt sammen med hoved- og totalentreprenøren

På tre timer kan du lære at blive en bedre underentreprenør. Kom og hør hoved- og totalentreprenørfirmaet Enemærke & Petersen fortælle om deres samarbejdserfaringer med underentreprenører
Procesleder Jan Buur Frederiksen og proceskonsulent Ask Hesselager fra en af landet store total- og hovedentreprenører, Enemærke & Petersen, har gennem flere år arbejdet målrettet på at optimere samarbejdet med deres underentreprenører.

Ikke overraskende viser erfaringerne, at et godt samarbejde effektiviserer byggeprocessen og dermed både skaber bedre bundlinje, tilfredse samarbejdspartnere og tilfredse bygherrer.

Men hvordan formaliserer man dette samarbejde, hvilke forventninger skal opfyldes og hvilke samarbejdsformer skal i spil?

De to proces-specialister vil på et 3-timers Mestertip-møde tirsdag den 27. november dele deres erfaringer med alle som har lyst til at udvikle deres forretning og udfylde rollen som en god, kreativ og samarbejdsmotiveret underentreprenør.

TILMELDING

Mødet med E&P holdes tirsdag den 27. november kl. 14.00-17.00 på Teknologisk Institut i Taastrup

Prisen for medlemmer af Dansk Byggeri, Tekniq og læsere af Mester Tidendes nyhedsbrev er 500,- kr.

For ikke-medlemmer af Dansk Byggeri og Tekniq er prisen 1.800,- pr, deltager – 900 ,- kr. for deltager 2 fra samme virksomhed

Tilmelding ved henvendelse til Martin Profit Jakobsen, BASIT på

mpj@basit.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063