23948sdkhjf

Nyt facadesystem fra Rockwool

Der sker et meget stort energitab gennem ydervæggene i bygninger. Derfor lancerer Rockwool nu et nyt facadesystem til udvendig efterisolering.
Ecorock Facadesystem hedder et nyt produkt udvendig efterisolering af facader og en flot pudsning som afslutning.

Det er Rockwool, der står bag systemet, som både er til nybyggeri og renovering, og som giver tre fordele i ét: En meget høj isoleringsværdi, en bestandig klimaskærm, der beskytter mod vind og vejr, og en smuk, pudset facade.

Rockwool oplyser, at systemet bygger videre på et eksisterende system, som nu er mere konkurrencedygtigt med en stribe nyheder.

Først og fremmest er der forskellige optimerede isoleringsplader bag pudsen. Her er særligt den nye Rockwool Facadebatts Plus til renovering banebrydende. Den er 30 pct. hurtigere at montere end traditionelle løsninger, kræver stort set ingen klargøring af facaden og kan opsluge ujævnheder på op til 10-15 mm.

Nye pudser

Systemet byder også på et nyudviklet sortiment af pudser, herunder både klassiske mineralske pudser, der er teknisk opdaterede, og nye syntetiske pudser. De syntetiske pudser giver et ensartet overfladeudtryk og er ekstra resistente overfor smuds- og algedannelse.

Der er seks forskellige strukturer at vælge mellem og en meget bred farvepalet. Pudserne er af høj kvalitet og produceres på Rockwool koncernens egen pudsfabrik.

- Der sker et stort energitab gennem ydervæggene i danske bygninger. I over halvdelen af bygningerne er der mindre end 75 mm isolering, hvilket er meget langt fra standarden i nybyggeriet på mindst 200 mm.

Vi har udviklet Ecorock Facadesystemet, så flere bygninger med kolde ydervægge kan blive ordentligt energirenoveret, siger segmentchef Kim Brandt, Rockwool.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11