23948sdkhjf

Letpåklædte kvinder på byggeplads-besøg

Håndværkere på en række københavnske byggepladser fik forleden besøg af letpåklædte kvinder i anledning af mandebladet Rapports jubilæum
Mandebladet Rapport, som især udmærker sig ved at bringe billeder af letpåklædte kvinder, har fejret 40 års jubilæum i denne uge. Og det er kommet en række københavnske håndværkere til gode.

- Vi tager ud til vores faste læserskare på byggepladserne, hvor vi sørger for lapdance og en fadbamse. Gutterne, der har været vores hårde kerne af læsere i 40 år, skal vide, at vi værdsætter dem, fremhæver Rapport på bladets hjemmeside, hvor det samtidig understreges, at siden bladets start i 1972 har billeder af Rapport-modeller været en fast del af håndværkernes skurvogne.

- Den ene smukke danske pige efter den anden har hængt på væggene, mens håndværkere fra alle fag har spist deres frokost og snakket mandehørm til den helt store guldmedalje, konstaterer Rapport.

Forleden kørte en række dejlige danske piger ud i Rapports partybus for at give håndværkerne lidt mere at se på end de frække billeder på væggen.

- De hårdtarbejdende danske håndværkere har været en særlig kerne af vores faste læsere, og her fra Rapport vil vi gerne give igen på den loyalitet, håndværkerne har vist os. En flok dejlige, letpåklædte piger og skummende fadøl manglede da bare, fremhæver Rapport.

tøtte

Se Ekstra Bladets video fra Rapport-pigernes byggepladsbesøg
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078