23948sdkhjf

Øland satser på teknisk isolering

På blot 12 måneder er det lykkedes ventilationsspecialisten Øland at etablere sig som landsdækkende leverandør inden for tekniske isolering. Med fem butikker, effektiv logistik og en klar kundepolitik går virksomheden efter at blive markedsleder på området.
Med butikker og lagre i Brøndby, Odense, Vejle, Herning og i løbet af de næste uger Aabenraa kan ventilationsspecialisten Øland nu tilbyde produkter til teknisk isolering med øjeblikkelig levering for lagervarer. Virksomheden har med stormskridt bevæget sig ind på det nye forretningsområde efter opkøbet af Kaimanns danske salgsselskab og lager for 12 måneder siden. Kaimann er en af de førende producenter af cellegummi i Europa.

- Der er en god synergi mellem ventilation og teknisk isolering. Størstedelen af de ventilationsanlæg og -kanaler, vi sælger, bliver isoleret bagefter, så det giver god mening at samle produkter og ekspertise under samme tag, siger Carsten Madsen, salgsdirektør i Øland A/S og påpeger, at virksomheden oplever en voksende efterspørsel efter teknisk isolering som af følge af erhvervslivets og boligejernes skærpede fokus på energibesparelser.

Med fem butikker og lagre på landsplan kan vi hjælpe de lokale installatører og isolatører med hurtig service og leverancer, siger Carsten Madsen.

Handler kun med dem der kan betale

Øland følger samme strategi på isoleringsområdet, som virksomheden gennem mange år har haft succes med inden for ventilation. Øland har opnået en stærk position i markedet ved at fokusere på service, logistik og betalende kunder.

- Vi har det princip, at vi kun handler med kunder, der kan betale. Vi allokerer vores kræfter til de kunder, vi kan bygge en fremtid med, og det bliver meget positivt modtaget. Det betyder jo, at vi har luft i lungerne til at tilføre vores leverancer en ekstra værdi. Blandt andet har vi investeret i lagre i tilknytning til alle vores butikker, så kunderne kan få deres varer her og nu. Vi tilbyder også en lang række andre services som fx gratis affaldshåndtering,hvor kunden kan aflevere sit affald hos ås, når han alligevel henter varer, og leverancer i genanvendelige bags, siger Carsten Madsen.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109