23948sdkhjf

Nye medarbejdere hos AGJ Pitzner

Grethe Lillelund Pedersen, 42 år, er ansat som intern sælger hos AGJ Pitzner i Hammel. Hun har de seneste fire år sammen med sin mand drevet en spærfabrik. Forud for det var Grethe Lillelund Pedersen gennem 19 år ansat som daglig leder og intern sælger hos Hünnebeck, der arbejder med stillads og forskalling. Grethe Lillelund Pedersen er handelsuddannet.

Hanne Andersen, 56 år, er ansat som regnskabsmedarbejder hos Pitzner Gruppen i Hedehusene. Hun har det seneste år været ansat hos Profil Optiks hovedkontor og forud for det gennem 15 år hos Berlingske medier. Hanne Andersen har gennem hele sit arbejdsliv beskæftiget sig med bogholderi og regnskaber.

Jan Londorf 42 år, er ansat som pladsmand hos VMC Pitzner i Hedehusene. Han har det seneste 1½ år været selvstændig vognmand indenfor pakkeekspedition. For ud for det var han gennem tre år ansat som chauffør hos udlejningsfirmaet Loxam

Pitzner Gruppen består af VMC Pitzner, Corona Pitzner og AGJ Pitzner, der tilsammen er specialister indenfor lifte, anlægsmaskiner, pavilloner og materiel til bygge- og anlægsopgaver herunder rådgivning og projektledelse i forbindelse med etablering og drift af byggepladser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094