23948sdkhjf

Sundhed og arbejdsmiljø

Bygge- og anlægsvirksomheder kan med fordel kombinere forebyggelse af nedslidning med fysisk aktivitet, der styrker medarbejdernes muskulatur
BAR Bygge & Anlæg deltager på to nye messer i henholdsvis København og Aarhus, hvor der stilles skarpt på bedre sundhed i virksomheder og på byggepladser.

Erfaringer fra fem regionale konferencer i foråret 2012 med 650 deltagere viser, at der fortsat er stort behov for at blive klogere på og få viden om gode praktiske erfaringer om, hvordan kost, motion og bedre trivsel kan øge medarbejdernes sundhed og reducere sygefraværet i virksomhederne.

Arbejdsmiljørådet gennemfører messerne i samarbejde med andre arbejdsmiljøaktører:

København: Hotel Scandic, Sydhavnen, 12. november 2012

Aarhus: NRGI Arena, 26. november 2012

Begge steder fra kl. 9.00–16.00.

På messerne samles et forskerpanel, der diskuterer ny forskningsmæssig viden om sundhedsfremme på arbejdspladsen. I fire efterfølgende erfaringscafeer fortæller en række arbejdspladser om deres erfaringer med sundhedsledelse, forankring af projekterne, bundlinjeeffekt og netværk.

Der vil være et bredt udbud af stande med input og materialer om de forskellige emner. På dialogstande fortæller arbejdspladser om deres erfaringer med at arbejde med sundhedsfremme og arbejdsmiljø.

Dagen sluttes af med en markedsplads, hvor deltagerne får mulighed for at etablere netværk med andre, der arbejder med sundhedsfremme på arbejdspladsen.

tøtte

Læs mere om messerne her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08