23948sdkhjf

Verdens bedste håndboldspiller går på Junckers-gulv

Verdens bedste håndboldspiller, Mikkel Hansen, har netop renoveret sin klassiske herskabslejlighed på Østerbro. Indretningen er præget af industrielle designermøbler og flotte detaljer – og gulvet, det er et moderne sildebensparket i eg fra Junckers
Når Mikkel Hansen spiller håndbold for landsholdet, foregår det ofte på et Junckers sportsgulv. Det danske savværk er landets førende leverandør af trægulve til sportshaller og til Dansk Håndboldforbund.

Så det er måske ikke så underligt, at Mikkel Hansen også valgte at lægge et Junckers-gulv, da han og kæresten i sommer renoverede deres klassiske herskabslejlighed på Østerbro. Nu kan han også slappe af på hjemmebanen med et Junckers-gulv under fødderne.

Respekt for det klassiske udtryk

Der er dog tale om en helt anden type gulv end i håndboldhallen, nemlig et sildebensparketgulv i eg, nærmere betegnet Junckers Eg Harmony Stavparket. I modsætning til normale Junckers-gulve, der allerede er efterbehandlet og lige klar til montering, skal enkeltstavene lægges efter fine, gamle håndværkstraditioner, hvorefter de slibes på stedet og efterbehandles – her med olie. Kvaliteten af gulvet er så høj, at det kan holde i hundrede år.

- Jeg synes, det er vigtigt at indrette sig med noget smukt. På den måde kan man vise, hvem man er, hvilken stil og personlighed man har. Da vi indrettede lejligheden, skulle det ske med respekt for dens oprindelige udtryk. Derfor var det helt naturligt med et sildebensparketgulv, der går rigtig godt i spænd med de klassiske rammer i lejligheden.

Desuden danner gulvet en cool kontrast til de rå, industrielle møbler, jeg altid har haft en stor forkærlighed for. Det ser fantastisk ud, når gulvet går igennem alle rummene, og jeg er meget glad for valget, siger Mikkel Hansen.

Junckers laver flere typer stavparketgulve, der alle kan kombineres, hvis man ønsker et helt unikt udtryk. På den måde er det en oplagt mulighed til den kræsne boligindretter, der ikke vil have et gulv, som naboen har mage til.

Stavparket skal lægges af en montør eller tømrer og efterbehandles på stedet. Priserne starter ved 495 kr./kvm.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078