23948sdkhjf

Hjælp til virksomheder uden nøgletal

Byggeriets Nøgletal tilbyder oplysninger svarende til nøgletal verificeret af uvildig tredjepart
Byggeriets Nøgletal har som mål at være såvel den billigste evaluator som den nemmeste at bruge for de håndværkere og rådgivere, der skal have udarbejdet nøgletal

Tilsvarende har Byggeriets Nøgletal lige fra start tilbudt de virksomheder som mangler nøgletal til brug ved udbud og skal bruge "oplysninger svarende til nøgletal", at udarbejde disse.

Forskellen mellem de to evalueringer er alene, at nøgletalsevalueringer kun kan bestilles inden byggeopgaven påbegyndes. Indhold og afrapportering i de to former for evaluering indeholder helt de samme oplysninger og er på denne måde direkte sammenlignelige.

I praksis skal man blot bestille en evaluering af en afsluttet byggeopgave på Byggeriets Nøgletals hjemmeside, så klarer Byggeriets Nøgletal resten. Det vil sige indhenter oplysninger og vurderinger fra bygherren, samt omsætter disse oplysninger til et karakterblad svarende til nøgletalsevalueringernes faktablad.

- Lettere kan det ikke være at opnå "oplysninger svarende til nøgletal" verificeret af uvildig tredjepart, lyder det fra Byggeriets Nøgletal

- Vinderen tager som bekendt det hele ved udbud - derfor kan det være en fordel at få evalueret afsluttede byggeopgaver så man f.eks. kan fremlægge karakterblade for ens bedste referenceprojekter. Herved bliver bedømmelsen af ens firma ikke begrænset til det relativt begrænsede antal tilfældige opgaver, hvor udarbejdelsen af nøgletal har været krævet - og som måske ikke er de mest relevante i forhold til det pågældende udbud.

Med evaluering af afsluttede projekter opnår man, at ens mest relevante arbejder kan indgå ved tildelingen af nye opgaver, fremhæver Hans Runge Kristoffersen fra Byggeriets Nøgletal.

tøtte

Læs mere om Byggeriets Nøgletal her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079