23948sdkhjf

Kapitaldag øger optimismen

Branchefællesskabet Danske Byggematerialer under Dansk Byggeri har i samarbejde med KPMG samlet en række virksomheder til en temadag om kapital og likviditet i virksomheder
- Det var en opstrammer midt i krisetiderne - en dag spækket med indlæg om mulighederne for at forbedre effektivitet og dermed også likviditet og kapitalstruktur i virksomhederne, fortæller Per Thomas Dahl, der er branchedirektør i Dansk Byggematerialer oven på den temadag om kapital og likviditet, som Danske Byggematerialer netop har holdt i samarbejde med KPMG.

Også de øvrige tilbagemeldingerne tyder på, at det har været en god dag for mange.

Branchedirektør Per Thomas Dahl fortæller således om Henrik Elvin Jensen fra trappevirksomheden Ove Jensen A/S, som allerede på vej hjem i bilen tog fat i Mikkel Smith fra Flexkom, som i sit indlæg lovede, at han for 50.000 kr. ville finde 1 mio. kr. i optimering.

- Det er den slags tilbud, som vores medlemmer ikke kan stå for, smiler Per Thomas Dahl.

Ud over Mikkel Smith, som fortalte om Lean i produktion, var der en række indlægsholdere som gav input om fakturering over internettet, automatiseret fakturering fra servicebiler, debitorforsikring, banksamarbejde, osv.

- Og jeg tror, at et af de indlæg, som gjorde stort indtryk på de fleste deltagere var samarbejdet mellem Vækstfonden og en virksomhed. Indlægget havde fokus på overtagelse af en virksomhed, og samarbejdet mellem køber, Vækstfonden og en bank, siger Per Thomas Dahl og tilføjer:

- Det var forståeligt, konkret og nærværende, og det var spændende at høre om forløbet, og det var en succeshistorie, som jeg er sikker på, at mange har taget med sig hjem til inspiration.

Danske Byggematerialer vil følge op på Kapitaldagen hos KPMG i Kolding, og det er ikke sidste gang, at et sådant arrangement vil blive afholdt i samarbejde med f.eks. rådgivere.

- Jeg glæder mig over de mange positive tilbagemeldinger, og vi skal helt klart følge op med lignende arrangementer og finde god energi i at samarbejde med nogle af de store rådgivningsvirksomheder. Og når deltagerne allerede på vej hjem i bilen tager kontakt med nogle af de indlægsholdere, vi har haft, så er det jo rigtig fint, siger Per Thomas Dahl.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078