23948sdkhjf

Plan og stilren tegltagsten

Du skal til at lære et nyt navn at kende, for Turmalin er navnet på den nye, "uslebne ædelsten" fra Monier. En moderne falstagsten, der er helt plan og rektangulær i sit formsprog. Et enkelt og stilrent design, der passer perfekt til nutidens minimalistiske byggestil, der er kendetegnet ved rene linier og flader uden for mange krumspring. Turmalin er rå og ligetil. En yderst elegant, formpresset tagsten med side- og topfals. Leveres med et bredt sortiment af specialsten og originalt Monier tilbehør bl.a. zinkløsninger ved rygning og gavle, hvilket giver mulighed for at skabe unikke og individuelle udtryk.

Den mangefarvede sten Turmalin er navnet på en rå, robust ædelsten. Navnet kommer fra sproget singali, hvor "tura mali" betyder "mangefarvet sten", hvilket er i fuld overensstemmelse med det brede udvalg af farver og overflader, som falstagstenen Turmalin produceres i. I alt 7, der spænder fra natur rød over engoberet rød, ædelengoberet kastanje, engoberet lys grå, ædelengoberet mørk grå, engoberet sort til ædelengoberet sort.

Turmalin produceres hos Moniers tyske søsterselskab i Karstädt. Tagstenen med de mange fordele og muligheder Turmalin er ikke blot kendetegnet ved sit stilrene design, den er også nem at arbejde med, yderst fleksibel, og det brede udvalg af tilbehør giver mulighed for individuelle løsninger:

- Stor variabel lægteafstand, 25 mm, gør det nemt at få tagfladens mål til at gå op med hele tagsten

- Det brede sortiment af specialsten omfatter også halve tagsten, så antallet af skæringer minimeres

- Turmalins plane profil skjuler helt det ventilerede fuglegitter

- Fastgøres med sidefalsbinder uden brug af værktøj

- Mulighed for spændende zinkløsninger ved rygning og gavle

- Større tæthed med dobbelt falssystem

- Forstærkede ribber på bagsiden giver optimal stabilitet på lægterne

Selv det mest krævende tag kan konstrueres med det brede sortiment af specialsten og originalt Monier tilbehør.

Monier A/S

Stand nr. A-1040
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109