23948sdkhjf

Vinduer skaber huse

På den nye hjemmeside www.kastrupvinduet.dk kan kunderne afprøve et nyt og praktisk værktøj - Kastrup Facadedesigner - når de skal vælge de rigtige vinduer og døre til deres hus.

Vinduer skaber huse, og de skal gerne kunne holde i hele husets levetid. Derfor gælder det om at vælge de rigtige vinduer i stedet for de billigste. Firmaets kunder har længe efterspurgt muligheden for at kunne se, hvordan deres hus vil se ud med forskellige typer vinduer og døre. Det ønske opfylder firmaets facadedesigner på en nem, hurtig og realistisk måde, fordi man kan indsætte og afprøve firmaets vinduer og døre på billeder af sit eget hus eller på nogle forskellige standard hustyper.

Kastrup Vinduets udgangspunkt er, at de kræsne vælger firmaets vinduer og døre, for så er de sikre på at få eksklusive kvalitetsprodukter. Firmaet ved godt, at man sikkert kan finde billigere produkter andre steder, men det ved også, at man ikke kan finde nogle, der er bedre. Og folk der kender Katrup Vinduet ved at firmaet altid holder, hvad det lover.

Kastrup Vinduet har Danmarks korteste leveringstid og er i byggebranchen kendt for at være en professionel, troværdig og hurtig leverandør.

Hos Kastrup Vinduet kan man vælge mellem Træ, Træ-Alu og Plast og firmaet kan derfor imødekomme kundernes specialønsker, med hensyn til både materialevalg og design ved udskiftning af vinduer og døre samt ved valg af elementer til nybyggeri.

Kastrup Vinduet A/S

Stand nr. E-8124

Stand nr. E-7727
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11