23948sdkhjf

Udlejningsfirma køber stort ind hos Scantruck

Ramirent køber en stribe gummihjullæssere og teleskoplæssere for at være i førerfeltet, når der for alvor kommer gang i byggeri og anlæg
Udlejningsfirmaet Ramirent forbereder sig til nye tider i bygge- og anlægsbranchen ved at købe stort ind hos Scantruck i Skive. På indkøbssedlen er seks Atlas AR35 Agrar gummihjulslæssere og fire Manitou MT 625 T teleskoplæssere.

- Vi kan mærke, at der er ved at komme gang i aktiviteterne igen, og forventer, at der vil ske mere i den kommende tid. Det gør vi os parate til, ved at kunne udleje det bedste materiel på markedet til vores kunder, siger produktchef i Ramirent, Johnny Jørgensen.

Ramirent har i forvejen andre gummihjulslæssere i sit produktkatalog, men mener, at der er udækkede behov, som AR35 vil kunne udfylde.

Når det gælder teleskoplæssere er situationen næsten den samme som for gummihjullæssere:

- Den nye Manitou MT 625 T er kompakt ud over det sædvanlige, uden at det går ud over komfort eller løftekapacitet. Derfor passer den fint ind i vores katalog, siger Johnny Jørgensen.

Gang i det private byggeri

I bygge- og anlægsbranchen er der længe blevet klaget over, at der er for lidt gang i aktiviteterne. Derfor er de nye toner fra Ramirent forfriskende.

- Det vil være forkert at sige, at tempoet i øjeblikket er højt indenfor bygge og anlæg, men vi kan på vores udlejning mærke, at der er øget aktivitet i en del steder i landet. Det gælder ikke mindst Sjælland, Århus og trekantsområdet. Her bliver der sat mange mindre byggerier i gang, siger Johnny Jørgensen.

Ramirent er blandt Europas førende materieludlejningsfirma, med 22 afdelinger og servicecentre i Danmark. Koncernen servicerer kunder inden for byggeriet, industrien, den offentlige sektor og private.

Hos Scantruck ser salgschef, Henrik Kirketerp-Møller, handlen med Ramirent som et udtryk for, at der er ved at komme gang i det private byggeri.

Kompakt Danmarksnyhed

Den nye Manitou MT 625 T er kompakt ud over det sædvanlige, uden at det går ud over komfort eller løftekapacitet. Modellen er banebrydende i Manitous produktserie, og det nye gælder såvel størrelse, kabine, joystick-funktion som instrumentpanel.

- Manitou MT 625 T har en unik størrelse og med en venderadius på kun 3,30 meter er den usædvanlig let at manøvrere overalt, hvor pladsen er trang, siger salgschef Henrik Kirketerp-Møller, Scantruck.

Trods den kompakte konstruktion har Manitou MT 625 T en maksimal løftehøjde på 5,85 meter og en løftekapacitet på 2.500 kg – og kan i fuld højde løfte 2000 kg.

Motoren er sidemonteret, hvilket giver føreren udsyn hele vejen rundt, og maskinen betjenes med et nyudviklet ergonomisk alt-i-et-joystick fra JSM.

Lige til traileren

Atlas AR35 Agrar er forsynet med en 40 HK perkins motor, har en læssehøjde på 2,80 meter og kan klare en tippebelastning med skovl på 1737 kg, men den er kun 2,27 meter høj og halvanden meter bred.

- AR35’eren er så lille, at den kan transporteres på en trailer, samtidig med at den har en høj kapacitet. Det matcher behovet hos mange inden for anlægsbranchen, siger salgschef Henrik Kirketerp-Møller, Scantruck.

Ud over anlægsbranchen henvender Atlas AR35éren sig også til mindre landbrug.

Atlas-gummihjulslæsserne som Ramirent har købt, er blandt andet udstyret med bredere hjulstørrelser, så de kan køre i al terræn.

jfr
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078