23948sdkhjf

Hop på fremtidens intelligente, grønne bølge

Schneider Electric’s grønne roadshow turnerer fra Frederikshavn til Nykøbing F
Efteråret 2010 bliver set med installatørbriller ikke i de sædvanlige rød-brune nuancer. Det bliver et efterår i grønne nuancer – Danmark skal blive grønnere og danske huse og bygninger skal gøres intelligente, så de kan udnytte energien bedre. Og her kommer installatørerne ind i billedet.

Roadshow-lastbilen

Fremtiden er grøn og fuld af grønne muligheder – ikke mindst for installatørerne. Og når du med kabler og kontakter er med til at styre strømmen, så er det der, du kan gøre en forskel, når det kommer til energioptimering. Lauritz Knudsens kendte elmateriel har nemlig en vigtig grøn og energibesparende vinkel – og netop den side af installationsverdenen kan installatører og elektrikere over hele landet opleve, når Schneider Electric’s grønne roadshow turnerer fra Frederikshavn til Nykøbing F. Roadshow-lastbilen starter den 8. november og frem til 3. december kører den landet tyndt. Desuden tager bussen endnu en tur fra 10.-21. januar 2011.

Når lastbilen folder sig ud omdannes den til et stort udstillingsareal og mødecenter. Udstillingen byder på et væld af inspiration og produktnyheder fra Lauritz Knudsen og Schneider Electric, og alle produkter bliver vist med udgangspunkt i konkrete installationer fra kunder og byggerier over hele landet. Der er alt fra PIR-sortiment, intelligente IHC-installationer, de grønne kontakter og selvfølgelig også KNX-løsninger, gruppeafbrydere og meget, meget andet. Nøgleordene er renovering og opgradering til nye, energieffektive el-installationer fra de helt simple til de mere intelligente. Installationer, som hjælper såvel private som erhvervsbrugere at spare på el-regningen.jfr

Tjek køreplanen på www.lk.dk/gron

Her ligger den komplette, opdaterede køreplan, og det er også muligt at tilmelde sig de forskellige arrangementer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

2.01