23948sdkhjf

Ny gigant indenfor "No-dig" renovering

LMJ & NKI indgår samarbejdsaftale med Svatek
Danmarks største kloak servicefirma Leif M. Jensen A-S (LMJ) & Nordjysk kloak & industriservice A/S (NKI) har indgået samarbejdsaftale med én af Nordens stærkeste inden for "No-dig" renovering, Scandinavia VA-Teknik (Svatek). Formålet er at styrke begge firmaers bredde, geografi, mangfoldighed og give kunderne en komplet "palet" inden for kloak området. LMJ, NKI og Svatek råder nu over mere end 350 medarbejdere og 250 special køretøjer.

Svatek"s Danske direktør Ole Sinding udtaler:

- Samarbejdet sikrer at Svatek får et godt afsæt og hurtigt fodfæste i Danmark. Vores danske afdeling har i skrivende stund sikret alle nødvendige godkendelser og dokumentationer på afløbssiden. Der er ansøgt om optagelse i "No-dig" kontrolordningen og det skal bemærkes, at det er den mest miljøvenlige "No-dig" metode, som samtidig er helt lugtfri i modsætning til mange kendte produkter i Danmark. Sammen med LMJ kan vi yde kunderne en fuldendt service med et meget stort udvalg af vogne og foringsprodukter.

LMJ"s Salgschef Lars Møller udtaler:

- LMJ/NKI har i mange år forsøgt at finde en seriøs samarbejdspartner, som har lige så stor fokus på kvalitet & miljø som vi selv har. Vi kan med dette samarbejde imødekomme de ønsker og stigende miljøkrav der har været fra vores kunder, her er Svatek"s danske modstykker ikke nået så langt med miljøvenlige metoder til No-dig renovering. Samarbejdet vil også styrke LMJ"s afdeling i Sverige hvor Svatek har over 20 års erfaring.

jfr
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062