23948sdkhjf

Navne - oktober 2011

Unidrain: Peter Secher (38), tiltrådte 1. september stillingen som ny administrerende direktør. Secher afløser dermed Peter L. Clausen, som for nylig blev udnævnt til koncerndirektør i unidrains moderselskab PURUS AB.

Peter Secher har et bredt kendskab til unidrains vigtigste afsætningskanal i både ind- og udland, nemlig VVS-branchen. Erfaringen stammer bl.a. fra et job i Lemvigh-Müller koncernen, hvor Secher har været ansat siden 2006 - senest med en titel som salgsdirektør med ansvar for divisionen Tekniske Installationer. Peter Secher har tidligere arbejdet som Sales Manager hos Uponor Wirsbo A/S.



Geberit A/S: Firmaet er inde i en positiv udvikling og har derfor tilført nye ressourcer i form af to nyansættelser.

Pr. 1. juni 2011 er Jytte Tappe tiltrådt stillingen som teknisk rådgiver, hvor hun vil yde teknisk rådgivning til ingeniører og arkitekter på Sjælland inkl. København.

Jytte er uddannet både teknisk assistent og byggetekniker, og kommer senest fra en stilling som intern teknisk salgskonsulent hos HBC A/S.

Mikkel Krogh er pr. 1. juni 2011 tiltrådt stillingen som teknisk salgskonsulent i Storkøbenhavn, hvor han har ansvar for kontakten til VVS-installatører og grossister.

Mikkel er uddannet VVS-montør, og har efter 18 år i VVS-branchen et rigtig godt kendskab til markedet og produkterne. Seneste har Mikkel været ansat som sælger hos Brdr. Dahl

ALECTIA A/S: Berit Overgaard Sørensen er ansat som bygningskonstruktør hos ALECTIA A/S i Odense. Hun blev i 2010 færdiguddannet som bygningskonstruktør ved Odense Byggetekniske Højskole. Senest har hun arbejdet hos Casa Arkitekter, hvor hun bl.a. beskæftigede sig med projektering, registrering af BBR-arealer og arbejds- og bygningsdelsbeskrivelser.

Marianne Beedholm Rasmussen er ansat som ingeniør i ALECTIA A/S i Aarhus. Hun er uddannet bygningskonstruktør ved Vitus Bering i Horsens og har derudover en cand.scient.-uddannelse i byggeledelse fra Aalborg Universitet. Hun har tidligere været ansat som bygningskonstruktør hos arkitektfirmaet aart og Tækker Rådgivende Ingeniører. Hendes kernekompetencer omfatter bl.a. projektering, koordinering, procesoptimering og risikostyring.

I ALECTIA A/S i Virum er Malene Kirstine Holst ansat som civilingeniør og erhvervs-ph.d.-studerende på projektet "Optimal Hospital Layout Design", der udføres i samarbejde med Aalborg Universitet. Hun er uddannet civilingeniør i arkitektur ved Aalborg Universitet i 2009. Herefter har hun været ansat som videnskabelig assistent ved Aalborg Universitets Institut for Arkitektur og Design, hvor hun har forsket og undervist. Det var også her, hun definerede forskningsområdet "Performative Tectonics", som en nutidig tilgang til arkitektur ud fra den klassiske tektoniske arkitekturforståelse. Hendes kernekompetence er arkitektur med et teknisk udgangspunkt, herunder programmering og matematik.

Bjarne Veiergang, 2200 København N, er ansat som chefkonsulent i ALECTIA A/S’s afdeling for Business Consulting i Virum. Han er uddannet Cand. Merc. Aud. i 1994 og HD i Finansiering i 1997 fra CBS. Tidligere har han været ansat hos Deloitte Business Consulting, IBM/Cognos og Colas Danmark A/S. Hans kernekompetencer omfatter bl.a. performance management, herunder planlægning og økonomirapportering.

Maskinhuset A/S: Efter en kontrolleret fremrykning fra Horsens over Fyn indtager Terex-importøren nu Sjælland og åbner en ny afdeling i Slagelse.

- Det har været et ønske gennem flere år både for os og for kunderne, men de seneste års brydningstid kom lidt i vejen for planerne. Nu er vi ved at kravle ud af krisen, og så synes vi, at det er tiden at imødekomme de sjællandske kundernes ønske om, at vi er øst for Storebælt med både salg, service og reservedele, siger Johnny Lauritzen, der er indehaver af Maskinhuset A/S.

- Vi holder fast i vores forhandlernet på Sjælland og supplerer med en ny rutineret sælger, som også bliver leder af afdelingen. Det er Ove Christiansen, der tidligere bl.a. er kendt fra Volvo Entreprenørmaskiner.

- Det er planen, at vi ud over Ove Christiansen i første omgang ansætter en udekørende montør, to værkstedsmontører og en reservedelsmand. Det betyder for kunderne, at vi kommer tættere på dem med service og reservedele. Hidtil har vi betjent de sjællandske kunder fra afdelingen i Vissenbjerg på Fyn, fortæller Johnny Lauritzen.



SCANGRIP: I løbet af de seneste år har SCANGRIP med innovation, teknologi og intensiv markedsføringsindsats formået at skabe sig en førende position som den største producent i Skandinavien af arbejdsbelysning til professionelle. Den massive vækst på belysningsområdet har generelt forstærket virksomhedens internationale position, og de populære arbejdslamper afsættes til ikke mindre end 22 forskellige lande.

Som et led i firmaets ambitiøse målsætning om at vækste yderligere både på eksisterende og helt nye markeder, forstærker firmaet nu salgsorganisationen.

Michael Østergaard (44) er ansat i en nyoprettet stilling som international salgschef. Michael får det overordnede ansvar for hele virksomhedens salgsindsats, og får desuden tildelt ansvaret for en række udvalgte eksportmarkeder. Michael har en solid og mangeårig salgskarriere bag sig og har i en stor del af sin karriere koncentreret sig om forretningsudvikling og opdyrkning af nye markeder. Han har de sidste 12 år været ansat i Thule Trailers-koncernen, hvor han er fratrådt en stilling som salgsdirektør.

Pitzner: Firmaet har foretaget følgende tre ansættelser:

Pernille Tasholm (33), er ansat som salgskonsulent hos Corona Pitzner, der er specialist i lift-løsninger. Hun har arbejdet med salg gennem flere år dels i tele-branchen og dels indenfor byggeri og håndværk. Hun har bl.a. været ansat hos Berner A/S håndværktøj og senest hos Cramo A/S. Hendes speciale er lifte, men hun har også arbejdet bredt med eksempelvis etablering af hele byggepladser.

Donald Peter Sørensen (56), er ansat som afdelingsleder for VMC Pitzner i Brabrand. Han har arbejdet i udlejningsbranchen siden 1982 i henholdsvis Aarhus-området og Nordjylland. Donald Peter Sørensen er oprindelig uddannet blikkenslager, og en ansættelse hos det daværende Tilst Lift i 1982 førte til en lang karriere i udlejningsvirksomhed. Senest har han gennem fem år været afdelingsleder hos Cramo A/S i Nr. Sundby.

Erling Højer Christensen (54), er ansat som teamleder for arbejdsplatforme og hejs hos VMC Pitzner. Han har arbejdet i entreprenørbranchen siden 1980. De seneste fire år har han været ansat hos Cramo A/S og primært arbejdet med byggehejs og skure. Hos VMC Pitzner kommer fokus meget på dialog med kunderne og udvikling af løsninger, så kunderne opnår det bedst mulige resultat indenfor det omfattende program af arbejdsplatforme og hejs, som VMC Pitzner råder over.

Hannemann Engineering ApS: Daniel Fahlberg (25), er ansat som konstruktør. Virksomheden har specialiseret sig i udvikling og konstruktion af interne transport- og håndteringsløsninger.

Efter ansættelsen af Daniel Fahlberg har den blot fire-årige virksomhed nu seks medarbejdere.

Daniel Fahlberg er uddannet klejnsmed hos HNH i Ullerup. Efter at have arbejdet hos blandt andet Helge Bruhns Maskinfabrik i Sønderborg begyndte han en uddannelse til produktionsteknolog på Erhvervs Akademi Syd Vest i Sønderborg. Uddannelsen færdiggjorde han inden sommerferien.

Privat bor Daniel Fahlberg sammen med kæresten sygeplejerske Tine Jørgensen i Vælkær ved Felsted mellem Sønderborg og Aabenraa. Fritidsinteresserne omfatter blandt andet fodbold.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063