23948sdkhjf

Bosch og Mester Tidende søger testere af professionelt værktøj

1.000 forskellige nye værktøjer fra Bosch’ blå¨ værktøjsserie skal testes af 1.000 håndværkere fra hele Europa
Bosch og Mester Tidende efterlyser håndværkere der har mod på at teste professionelt værktøj fra Bosch’ blå værktøjsserie.

Når en håndværker skal vælge nyt værktøj, vejer en anbefaling eller en god vurdering fra kollegerne tungt. Derfor har Bosch taget initiativet til den store test-kampagne "1.000 Tools – 1.000 Testers", der giver håndværkere i hele Europa mulighed for at dele deres erfaringer og produktanmeldelser med hinanden.

Den nye test-kampagne ligger i forlængelse af Bosch’ succesfulde testpanel "ProTeam", der i to år har givet håndværkere mulighed for at teste værktøj fra Bosch.

- I samarbejde med Mes-ter Tidende tilbyder vi håndværkere at de kan teste fire forskellige produkter så de gratis kan vurdere vores værktøj, afprøve det i forskellige materialer og senere læse hvad andre håndværkere synes om samme maskine, siger Niclas Andersen, nordisk produktchef hos Bosch.

Lytter til kollegaens anbefaling

Navnet på kampagnen siger det hele – tusind produkter venter på at blive testet af tusind håndværkere. Og på hjemmesiden www.1000tools1000testers.com vil man senere kunne læse deres anmeldelser og finde fotos og videoer af de mange produkter.

- Vi ved, at håndværkere lytter til kollegernes anbefalinger, når de skal vælge nyt værktøj. Derfor vil vi med www.1000tools1000testers.com gerne tilbyde håndværkerne en ny platform, hvor de kan læse en masse forskellige produktanmeldelser, siger Niclas Andersen.

De udvalgte testmaskiner

Man kan i den nye test-kampagne afprøve disse fire nye produkter:

Borehammeren GBH 18V-LI

Multicutteren GOP 300 SCE

Kap-/geringssaven GCM 12 SDL

Dyksaven GKT 55 CE

Sådan ansøger du

Man kan ansøge om at teste et af de nye værktøjer på: bosch@mestertidende.dk[b]

Skriv en lille historie om hvorfor det netop skal være dig, der skal være den heldige tester af et af de fire nævnte produkter. Anfør gerne hvilke produkt du helst vil teste. Vi udvælger så 8 læsere til at teste og bringer senere deres vurdering på vores hjemmeside. Som tak for deltagelsen må testeren beholde produktet.

Når testpersonerne er udvalgt, sender vi maskinerne, samt et kort spørgeskema, som skal besvares, når værktøjet er testet. Svarene bringes i Mester Tidendes december udgave. Svarene bliver desuden oversat til engelsk og lagt ud på 1000-tools-kampagnens hjemmeside, så håndværkere i hele Europa kan se og dele hinandens erfaringer.

[b]Vi skal have din ansøgning senest den 17. oktober 2011.


Blandt de ansøgere der desværre ikke blev valgt, trækker vi lod om tre stk. Multicutter GOP 300 SCE.jfr

Akku-borehammer GBH 18 V- LI Compact Professional

Med den nye akku-borehammer GBH 18 V LI Compact Professional, som Bosch netop har sendt på markedet, skal betegnelsen kompakt forstås helt bogstaveligt. Aldrig før har en borehammer i denne klasse været så lille og vejet så lidt! Den vejer kun 1,9 kilo med batteri og har en længde på kun 278 mm. Bosch inddeler sit sortiment af professionelle el-værktøjer med 18 volt lithium-ion-batteri i tre serier, hhv. Robust-, Dynamic- og Lightserien, ud fra de forskellige fordele, værktøjerne tilbyder. Og den nye akku-borehammer hører qua sin størrelse og vægt selvfølgelig til i Lightserien, der netop udmærker sig ved at være utrolig let og handy.

Multicutter GOP 300 SCE Professional

Kun få kan kalde sig hurtigere end Superman, men den nye multicutter GOP 300 SCE Professional bliver til et nyt værktøj hurtigere end Clark Kent får smidt kontorhabitten. Kun tre sekunder – eller tre bevægelser – skal en håndværker bruge på at skifte tilbehør på den nye multicutter. Man skal blot løsne SDS-click-låsen, indsætte det nye værktøj og fastgøre SDS-click låsen igen, så har man på ingen tid og uden brug af hjælpemidler et nyt værktøj i hånden. Multicutteren er den første på markedet, der ikke behøver specialværktøj som skruetrækkere eller umbraconøgler til at skifte mellem tilbehørsdelene.

Kap- og geringssav GCM 12 GDL Professional

Til forskel fra kap- og geringssave med konventionelle og vandret-liggende cylinder-udtræksmekanismer har den nye kap- og geringssav GCM 12 GDL Professional en helt speciel patenteret udtræksmekanisme i form af en robust robot-udtræksarm i støbt aluminium. Denne udtræksarm er monteret på vedligeholdelsesfri kuglelejer, så det er nemt at indstille skærepositionen og få 100 pct. problemfri savning i hele værktøjets levetid. Befriet for den konventionelle udtræksmekanisme er kap- og geringssaven meget fleksibel, da man kan arbejde med maskinen direkte op ad en væg og spare betydelig gulvplads.

GKT 55 GCE Professional dyk- og rundsav

Man kunne fristes til at tro, at man havde fået monteret rundsave direkte på albuerne, så effektivt, stærkt og målrettet arbejder den første dyk- og rundsav GKT 55 GCE Professional. Dyk- og rundsaven er ikke mindre end en verdensnyhed, for aldrig før har Bosch haft en kombi dyk- og rundsav i sortimentet. Den nye dyk- og rundsav er et maskinelt rovdyr, der lader sin savklinge med 48 knivskarpe tænder rotere med op til 6.250 omdrejninger i minuttet. Saven er umættelig og kan skære sig igennem alt: træ, plastik, akryl, glas og aluminium. Der er i alt fem forskellige savklinger, der passer til dyk- og rundsaven.[/b][/b]
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094