23948sdkhjf

Ny Kansas-serie går helt til kanten

Edge er navnet på Kansas’ nye serie af arbejdstøj. Med inspiration fra 50’ernes rock and roll-stil og denimwear skal Edge vise unge håndværkere, at funktionelt arbejdstøj kan være råt
Kansas’ nye serie Edge går lige til kanten, hvad angår snit, detaljer og pasform. Dermed skiller designet sig markant ud fra Kansas’ øvrige serier og det arbejdstøj, som håndværkere typisk har på.

- Tøjet er til arbejdsbrug, men samtidig må det jo gerne være noget, håndværkerne har lyst til at blive set i. Derfor har vi fokuseret ekstra meget på at give Edge et råt og moderne look, der appellerer til de unge håndværkere, siger Kansas’ designer May-Britt Gram.

50’er inspireret design

Edge er især kendetegnet ved det 50’er inspirerede snit, mens kontrastfarvede stikninger har en opsigtsvækkende effekt, som giver serien et ungt og rebelsk udtryk.

- Vi har vendt blikket mod vores rødder og ladet os inspirere af stilen i 1952, hvor Kansas så dagens lys. For eksempel har vi genfundet den klassiske, røde farve og brugt den til blandt andet lynlåse og for.

Desuden har vi indarbejdet detaljer, som er kendt fra denimwear, fortæller May-Britt Gram.

Funktionaliteten i top

Det er dog ikke kun det rå design, som kendetegner Edge. Den nye serie har også fået store lommer og bedre synlighed i kraft af refleksdetaljer, som er integreret i lynlåse, syninger og forstærkninger. Desuden giver tøjet håndværkere optimale arbejdsbetingelser, da snittet sikrer stor bevægelsesfrihed og komfort.

Edge-serien består blandt andet af arbejdsbukser, jeans, knickers, t-shirts, termo- og softshelljakker. Kollektionen har fået sin egen farvepalet med både friske og mørkere nuancer som for eksempel lyseblå og den nye farve skaterkhaki. De nye farver er dog afstemt med Kansas’ kendte farver, så Edge uden problemer kan bruges sammen med arbejdstøjproducentens andre serier.

jfr

Fakta om Edge

Edge er Kansas’ nye bud på råt og moderne arbejdstøj til unge håndværkere.

Refleksdetaljer og markante kontraststikninger giver Edge et anderledes og ungt look.

Designet er inspireret af 50’ernes rock and roll-stil og denimwear.

Edge har fået sin egen farvepalet med blandt andet lyseblå og den grønlige skaterkhaki.

I serien fås arbejdsjeans, knickers, Gore-Tex jakker, t-shirts, termo- og softshelljakker.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125