23948sdkhjf

Vandtæt vinterjakke

Arbejdstøj skal være lige så godt som sports- og fritidstøj, men det skal kunne klare flere udfordringer. Arbejdstøj skal være ekstremt slidstærkt, fleksibelt, have opbevaringsløsninger til alt og må aldrig stramme eller sidde for løst.

- Vores vind- og vandtætte vinterjakke er en let, smidig og varm jakke, der opfylder alle kravene og mere til, siger Petra Engström, produktchef hos Snickers Workwear.

Vinterjakken har tappede sømme og er fremstillet i slidstærk polyester, der er vind- og vandtæt. Et blødt quiltfor holder kroppen varm og en høj krave holder kulde og blæst ude. Varmen kan reguleres vha. snor i talje og velcro i manchetter.

Håndværkere har et bevægeligt job og den vind- og vandtætte vinterjakke sidder perfekt uden at stramme. Den følger håndværkerens bevægelser og Twisted Arm design sikrer, at armene også kan bevæges frit uden at resten af jakken følger med.

Jakken har en kort front, så der er let adgang til lommer og en forlænget ryg, så lænden beskyttes mod kulde og træk.

Håndværkere har brug for lommer, så værktøj og lign. er lige ved hånden. Vinterjakken er forsynet med en stor, skrå lomme med lynlås på højre bryst til tegninger, handsker mv. På venstre bryst er der en lomme til kuglepenne og mobiltelefon. Lommen er forsynet med et stort låg, der er let at åbne – også selv om man har handsker på.

Jakken har reflekseffekter på ærmer og brystlomme for ekstra synlighed i dårligt vejr. Jakken, der har varenr. 1188 fås helt i sort samt i grå og navy med sorte detaljer alle i størrelserne XS-3XL. Kan vaskes ved 40 grader.

jfr
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078