23948sdkhjf

Godt våben mod skæreskader

Showa Best Glove forhandler et komplet sortiment af skærebeskyttelseshandsker med forbedret greb, følsomhed og kemisk beskyttelse, der egner sig til næsten alle former for anvendelse og til næsten alle industrier
God skærebeskyttelse er ikke en unødvendig luksus. Derfor tester Showa Best Glove deres handsker mere end blot i overensstemmelse med den europæiske EN388-testmetode, den amerikanske ASTM F1790-05-testmetode og den internationale ISO 13997-1999-testmetode. På den måde kan firmaet bedre anbefale den rigtige skærebeskyttelse i forhold til den enkelte risikovurdering.

Eurostat rapporterede, at syv millioner arbejdere (3,2 %) i Europa var ude for en arbejdsulykke i 2009.

Mange nationale statistikker som f.eks. RIDDOR, HSE, DGUV og FAO/FAT viser, at i én ud af tre ulykker blev hænderne, fingrene eller håndleddet skadet. Ifølge TNO var 10,4 % (i følge Assurances Maladie 15,3 %) af alle arbejdsulykker desuden skæreskader.

Mike Carducci, der er produktchef hos Showa Best Glove, påpeger, at problemet med håndskader er langt mere udbredt end de ulykker, der udgør de officielle statistikker.

- I USA er der f.eks. generel enighed om, at der sker 29 mindre ulykker og 300 nærulykker for hver større ulykke, der rapporteres, siger han.

- Den rigtige håndbeskyttelse mod skæreskader gør en forskel. Det er derfor, så mange arbejdsvejledninger angiver skærehandsker i stedet for handsker til generelle formål.

Handskemodeller i alle afskygninger

Showa Best Glove har i øjeblikket et bredt udvalg af skærehandsker til beskyttelse af hænderne. Samtidig fortsætter Showa Best Gloves forskningsteam – verdens største R&D-team inden for håndbeskyttelse – med at opfinde nye handskemodeller, der kombinerer fibre og overfladefunktioner som f.eks. svampenitril til oliefedtede anvendelsesområder.

Showa Best Glove har netop udvidet det allerede omfattende sortiment med nye modeller for at kunne opfylde specifikke opgavebehov i den nærmeste fremtid. Dagens udvalg af skærehandsker fra Showa Best Glove beskytter og giver komfort, mens de er gode at have på og nemme at vaske. Udvalget omfatter en række DuPont Kevlar-handskemodeller med mange forskellige belægninger til særlige formål samt handsker med fibre i rustfrit stål og handsker, der er vævet af HPPE (High Performance Polyethelene). Hver enkelt handskemodel tjener særlige formål. De højtydende Showa 540, 541 og 545 er HPPE-handsker og er ideelle i farlige omgivelser, hvor der er risiko for skæreskader eller flænger, samt til samling af elektronik, printplader, halvledere og smådele. Ved at kombinere HPPE-fibre med Showa Bests innovative forteknologi oplever bæreren maksimal komfort og smidighed og er samtidig beskyttet mod skæreskader. Både den hvide 540-handske og den sorte 541-handske har en polyuretanbelagt håndflade, mens den sømløse grå 545-model har en blå nitrilbelagt håndflade.

Bestemte handskemodeller fra virksomhedens D-Flex- (med fibre i rustfrit stål) og T-Flex-handskelinjer giver god komfort samt skærebeskyttelse ved anvendelsesområder som f.eks. fødevareforarbejdning, skæring, glashåndtering, håndtering af metalark etc.

Du kan læse yderligere om det store handskeudvalg på www.showa-europe.com/da

jfr
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078