23948sdkhjf

Kansas er klar med opdateret klassiker

Kansas’ populære tofarvede Color-serie lanceres nu i en redesignet version. Det betyder blandt andet, at pasformen har fået et løft, mens flere reflekser sikrer bedre synlighed i mørke. Samtidig skifter serien navn til Icon
Color-serien har for længst slået sit navn fast blandt Danmarks arbejdende folk, men tiden er løbet fra seriens pasform og udtryk. Derfor lancerer Kansas nu serien under navnet Icon og med en lang række opdateringer, som gør arbejdstøjet endnu mere behageligt at have på.

- Vi har opdateret snittet, så det er blevet mere nutidigt i sit udtryk. Det betyder blandt andet, at Icon nu har en lavere talje, ligesom flere skrå og buede linjer på overdelen er med til at give en bedre pasform, fortæller Kansas’ designer May-Britt Gram.

Nye, markante detaljer

En af de største forbedringer er tilføjelsen af reflekser både foran og bag på bukserne og i siderne på jakkerne.

De vingeformede reflekser øger synligheden kraftigt, så industriarbejdere og håndværkere også bliver set, når det er mørkt. Samtidig er refleksernes karakteristiske form en integreret del af designet.

Arbejdstøjet i Icon-serien er kendetegnet ved et to-farvet look med en hovedfarve og en kontrastfarve. Alle stikninger har nu samme farve som kontrastfarven, og det resulterer i et mere let og moderne udtryk, der understreges yderligere af jeans-inspirerede baglommer.

Velkendt funktionalitet

Selvom både snit og pasform er kraftigt opdateret i Icon, er der ikke gået på kompromis med de funktionelle basisegenskaber. Derfor får arbejdere det samme antal lommer som tidligere, mens materialet er af den kendte slidstærke kvalitet.

- Farvepaletten er også videreført til Icon, så seriens arbejdstøj kan sagtens kombineres med tøj fra vores øvrige kollektioner, siger May-Britt Gram.

jfr

Fakta om Icon

Kansas’ Color-serie lanceres nu i en redesignet version under navnet Icon.

Bedre pasform, større synlighed og et mere markant udtryk med syninger i kontrastfarve kendetegner Icon.

Icon består af arbejdsbukser, shorts, overalls, kedeldragt, vest, kittel og forskellige jakkemodeller.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078