23948sdkhjf

Luftig arbejdsskjorte til solrige dage

Arbejdsskjorte med UV-beskyttelse og quick-dry materiale
L.Brador forhandler en luftig og tynd arbejdsskjorte med quick-dry funktion, som bevirker at den tørrer hurtigt, samt speciel UV-beskyttelse til de solrige arbejdsdage. Skjorten har et smukt design i sort eller rødt med et svagt ternet mønster i beige. Smøger man ærmerne op, ses de beige detaljer, som matcher ternene i stoffet. En skjorte man ser godt ud i, og som holder én frisk på sommervarme arbejdsdage.

– Funktionstøj er i dag standard inden for idræt, og stadig flere får øjnene op for fordelene ved også at bære funktionstøj på arbejdet. Så slipper man for at blive våd af regn eller at få det for varmt, når man arbejder hårdt. Funktionsmaterialet ånder og tillader fugt og varme fra kroppen at slippe ud, siger Tommy Larsson, Brand Manager hos L.Brador, Skydda.

Skjorten fås med både korte og lange ærmer og er rigtig luftig og kølig til de varme dage. Den langærmede model er udstyret med en rem, så man let kan få det moderne, trekvartlange ærme. Skjorten fungerer godt i industri- og byggebranchen, men også inden for have og anlæg.

– En veldesignet arbejdsskjorte, så man også kan føle sig pæn på arbejdet. Til de varme dage anbefales en tyndere arbejdsbuks i bomuld til skjorten, og hvorfor ikke L.Bradors nye arbejds-chinos i moderigtig khakifarve, som desuden fås som både lange bukser, piratmodel og shorts, fortsætter Tommy Larsson.

Skjorten er fremstillet i 80 procent rayon og 20 procent polyester og fås fra XS til XXXL. Skjorten sælges via L.Bradors forhandlere.

Den langærmede skjorte går under betegnelsen 650RP, og den kortærmede under betegnelsen 633RP.

Det er muligt at gå ind på www.lbrador.com og læse mere om skorterne.

jfr
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095