23948sdkhjf

Fra murværk til krydsfiner og gips

ARDEX X 701 F er en ny smidig og standfast klæber, der kan anvendes på alle typer underlag, hvilket giver en enklere hverdag for håndværkeren med flere bolde i luften. Frank Henriksen, fliseekspert i ARDEX Skandinavia:

- Klæberen har ingen begrænsninger i forhold til andre klæbere på markedet – den kan anvendes på stort set alle projekter, og til alle typer fliser fra keramik til glas og porcelæn, ligesom den kan anvendes til klæbning af lette skillevægs-, isolerings- og facadeplader. Derudover kan klæberen anvendes på alle underlag fra murværk til krydsfiner og gips.

- Det er med andre ord et produkt, der kan anvendes på langt de fleste byggeopgaver, hvilket betyder, at man undgår at skulle medbringe flere forskellige klæbere.

- Den er velegnet til varmegulve, den er frostbestandig og kan anvendes til både inden- og udendørs brug samt til svømmebassiner. Endelig kan den bruges til fleksibelt klæbeunderlag, hvor det er nødvendigt at håndtere bevægelser i underlaget.

- Den er smidig og fleksibel, hvilket gør den let at forarbejde og efterbehandle. Samtidig har den en høj grad af stabilitet, hvilket gør det overflødigt at anvende fugesnor, fortæller Frank Henriksen.

Mange håndværkere sætter stor pris på at slippe for fugesnor, og da klæberen har en lang "pot life", så er man sikret en behagelig arbejdsgang, hvor materialet forbliver smidigt hele tiden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094