23948sdkhjf

Eksploderende traktordæk dræber mand

En 44-årig mand blev dræbt, da dækket på hans traktor eksploderede under reparation i Nykøbing Mors.
En arbejdsulykke har natten til fredag dræbt en mand i Nykøbing Mors. Det var formentlig et eksploderende dæk på en traktor, som dræbte manden, oplyser nordjyske.dk.

- Traktorens dæk er tilsyneladende eksploderet, og den 44-årige er med stor kraft slynget mod gulvet, og trods forsøg på genoplivning stod mandens liv ikke til at redde, siger vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Jens Claumarch, til nordjyske.dk.

Den 44-årige mand var ved et-tiden i gang med at udføre svejsearbejde på sin traktor på virksomheden Damolin, hvor han er ansat.

Administrerende direktør hos Damolin Søren Klitskov fortæller, at det var et meget ubehageligt syn, der mødte kollegaen, der fandt den nu afdøde.

- Der er utrolig voldsomme kræfter i sådan et traktordæk, og det var altså meget makabert. Alle medarbejdere er meget berørte og i chok over ulykken, siger han.

- Den afdeling, hvor ulykken er sket, er spærret af, fordi vi afventer Arbejdstilsynets besøg fredag eftermiddag, men i øjeblikket kører fabrikken videre, tilføjer han.

Vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Jens Claumarch, oplyser til nordjyske.dk, at lokalpolitiet i Thisted sammen med Arbejdstilsynet fredag overtager undersøgelserne af omstændighederne omkring den tragiske ulykke.

/ritzau/
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111