23948sdkhjf

Stjernedrys over nye greb fra Outrup

I samarbejde med den danske designer Monica Ritterband lancerer Outrup Vinduer & Døre nu en serie stilrene, skandinavisk inspirerede greb til virksomhedens vinduer og døre
De nye greb fra Outrup Vinduer & Døre fremstår elegante, stilrene og skandinaviske og lever op til kravene fra selv den mest designkræsne boligejer. Grebene vil være en fryd for øjet i både moderne boliger og traditionelle murermestervillaer.

- De nye greb er en af vores største designmæssige satsninger i mange år, og vi ser frem til at introducere dem på markedet. Monica Ritterband er en anerkendt og efterspurgt designer, så vi har store forventninger til lanceringen, siger adm. direktør Mogens Ringgaard fra Outrup.

Æstetik og funktionalitet

Monica Ritterband er gået efter at skabe et enkelt, tidssvarende udtryk med fokus på både æstetik og funktionalitet i grebene. Samtidig har den danske designer lagt vægt på, at grebene med bløde, afrundede former er behagelige at holde om for både børn og voksne.

- Grebene er kraftigere end mange andre greb og er derfor gode at bruge i praksis. Samtidig er de designet, så de kan holde til mange års daglig brug, siger Mogens Ringgaard.

Grebene har en indbygget fjeder, så de holder sig naturligt i vandret position. De passer til både Outrups moderne serie MODERN og den traditionelle serie CLASSIC. Læs mere om de nye greb på www.outrup.dk. jfr

Monica Ritterband

Monica Ritterband er blandt de mest efterspurgte billedkunstnere og designere i Danmark.

Hendes arbejder for kunst- og møbelindustrien tæller alt fra kongeligt porcelæn til bænke, gulvtæpper, køkkener, skranker, borde, brændeovne og meget mere.

Hun har designet en brændeovnsserie for Morsø Jernstøberi, der modtog den eftertragtede designpris Red Dot Design Award, som tidligere er givet til Apple, Audi, BMW og B&O.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097