23948sdkhjf

Undgå fugtige kældre

Der er mange ældre bygninger der har problemer med fugt. Ønsker man at undgå et meget omfattende og bekosteligt fugtsikringsprojekt med opgravning omkring bygningen etc. giver den nye 4650 aquastop flexible fra mira byggeprodukter en enkel løsning herpå. Resultatet kan hurtigt ses.

4650 aquastop flexible er en cementbaseret, frostsikker vandtætningsmørtel til overfladebehandling af alle typer af mur- og betonkonstruktioner. Mørtlen blandes ganske enkelt med vand og påføres overfladen med pensel eller malerrulle, hvilket giver en vandtæt overflade med en vis diffusionsevne.

- Ved at udvikle på vores velkendte auquastop vandtætningsmørtel og tilsætte plastificeringsstoffer, er det lykkedes for os at gøre produktet mere fleksibelt, så det nu kan klare bevægelser i underlaget. Herved har vi et meget alsidigt kvalitetsprodukt, som vi ønsker, at flere kender fordelene ved, siger administrerende direktør i mira byggeprodukter, Ole Romer.

4650 aquastop flexible er nem og enkel at påføre bygningen. Det giver en hurtig og økonomisk løsning på de problemer med fugt, der evt. kommer fra smeltende snemasser.

mira produkterne er udviklet til professionelle håndværkere, som lægger vægt på, at materialerne er nemme at arbejde med, og at kvaliteten er i top, så arbejdet kun skal gøres én gang.

Se mere på www.mira.eu.com
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157