23948sdkhjf

Maskinhuset vil også erobre Sjælland

Maskinhuset åbner sin tredje afdeling. Efter en kontrolleret fremrykning fra Horsens over Fyn indtager Terex-importøren nu Sjælland
Kunderne har altid ret. Derfor åbner Maskinhuset nu en ny afdeling i Slagelse efter mange opfordringer fra sjællandske kunder.

Svære tider

- Det har været et ønske gennem flere år både for os og for kunderne, men de seneste års brydningstid kom lidt i vejen for planerne. Nu er vi ved at kravle ud af krisen, og så synes vi, at det er tiden at imødekomme de sjællandske kundernes ønske om, at vi er øst for Storebælt med både salg, service og reservedele, siger Johnny Lauritzen, der er indehaver af Maskinhuset A/S.

- Vi holder fast i vores forhandlernet på Sjælland og supplerer med en ny rutineret sælger, som også bliver leder af afdelingen. Det er Ove Christiansen, der tidligere blandt andet er kendt fra Volvo Entreprenørmaskiner.

- Det er planen, at vi ud over Ove Christiansen i første omgang ansætter en udekørende montør, to værkstedsmontører og en reservedelsmand. Det betyder for kunderne, at vi kommer tættere på dem med service og reservedele. Hidtil har vi betjent de sjællandske kunder fra afdelingen i Vissenbjerg på Fyn, fortæller Johnny Lauritzen. Den nye afdeling vil være klar i løbet af oktober. Maskinhuset overtog lokalerne på Skovsøviadukten i Slagelse den 1. oktober. Det er en central placering tæt ved Sorøvej og mindre end 1000 meter fra motorvejsafkørsel 38, Slagelse Øst.

Maskiner til det hele

Maskinhuset A/S er grundlagt i 1979, og siden 1987 har firmaet importeret Schaeff/Terex maskiner. Terex har i dag et omfattende program af entreprenørmaskiner indenfor alle de større produktgrupper. Maskinhuset sælger desuden Atlas gravemaskiner, Bergmann dumpere, Pichon knækstyrede læssemaskiner og Nugent trailere.

Om begrundelsen for at udvide butikken mod Sjælland, siger Johnny Lauritzen:

- Vi har selvfølgelig fået præcis de samme tæv som alle andre i maskinbranchen har på grund af krisen. Men vi føler at der kunne være yderligere et marked for os på Sjælland, og ikke mindst også vore eksisterende kunder kan vi servicere langt bedre med en tættere tilstedeværelse, siger han. Maskinhuset har cirka 40 medarbejdere og tredje generation er i dag med i driften af familiefirmaet.

jfr
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081