23948sdkhjf

Hvid fliseklæb giver bedre arbejdsforhold

Ved større badeværelsesprojekter glemmer man ofte at tænke på de personer, der skal tilbringe måneder i de mørke og trange rum med at montere fliser. Her kan hvid fliseklæb være med til at lyse op, samtidig med at hvid cement er kromfrit og giver en langt nemmere rengøring af værktøjet, hvilket alt sammen forbedrer arbejdsmiljøet for håndværkeren.

I et større fornyelsesprojekt i Parkvejskvarteret i Skælskør, hvor blandt andet 193 lejligheder bliver komplet renoveret med nyt badeværelse, sætter de involverede håndværkere stor pris på de hvide fliseklæbere:

- Vi sparer en del tid i byggeprocessen ved at bruge fliseklæb, baseret på hvid cement, da rengøringen af værktøjet er gået fra en halv time til 5 minutter. Det betyder rigtig meget i det lange løb, siger Anders Lisberg, byggeleder i entreprenørvirksomheden Enemærke & Petersen A/S. Han fortsætter:

- Hvide fliseklæbere giver et lysere rum at arbejde i, og det lærer man at sætte pris på, når vi arbejder i små badeværelsesrum over flere måneder. Her betyder lyset mere, end man umiddelbart tror, og det er med til at forbedre vores arbejdsmiljø.

Enemærke & Petersen A/S anvender hvide fliseklæbere fra mira byggeprodukter, der er baseret på lavalkalisk hvid cement og overholder derfor uden tidsbegrænsning grænseværdien for kromindhold. Og da man udelukkende kan få produktet i 15 kilos sække med hank, så slipper håndværkeren for de tungeste løft.

Alle mira fliseklæb er CE-klassificeret, og produkterne 3130 superfix og z-fix er klassificeret som S2, der har den størst mulige fleksibilitet inden for fliseklæbere i henhold til CE-standarden. Materialet kan optage bevægelser i underlaget, hvilket forhindrer problemer med svind eller nedbøjning. Denne større sikkerhed giver en hurtigere montering.

Ved at vælge mira’s godkendte systemløsninger undgår man at stå med ansvaret for dokumentation af vedhæftningsevne, hærdningstid og fleksibilitet – både ved kvalitetssikret byggeri og ved eventuelle retstvister.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078