23948sdkhjf

Pitzner køber 100 sax- og søjlelifte

Pitzner hat været på storindkøb og forøget flåden med ca. 100 lifte. Udvidelsen af flåden har bl.a. baggrund i øget efterspørgsel i forbindelse med sygehusbyggerierne
Langt størstedelen af det indendørs montagearbejde i nybyggerier foregår fra lifte med arbejdshøjder på seks eller otte meter. I de nye sygehusbyggerier er der rigtig meget montagearbejde, og derfor har Pitzner været på storindkøb hos JLG lifte.

Der er indkøbt i alt ca. 100 af de populære seks og otte meters sax og søjlelifte, og en del af dem er allerede få dage efter levering lejet ud til de igangværende sygehusbyggerier på Sjælland.

Der er helt præcis indkøbt 40 JLG 6RS saxlifte med en løftehøjde på otte meter.

Det er lifte tilpasset udlejning, så de er særdeles driftssikre og har færre detaljer, som kan gå i stykker og en lidt højere vægt end standardliften.

- Vi køber disse udlejningslifte, fordi de kan møde en skarp priskonkurrence og høj driftssikkerhed. Ønsker kunden en lift med flere automatiske funktioner, så har vi naturligvis også lifte til at møde den efterspørgsel, siger afdelingsleder Birger Hansen.

Der er desuden indkøbt 54 JLG 1230ES søjlelifte med en løftehøjde på seks meter. Det er lifte uden udskud og beregnet for en enkelt person.

- Denne type lifte bliver der benyttet rigtigt mange af eksempelvis ved nybyggerier. Der er meget stor efterspørgsel, og udlejningsprocenten er særdeles høj, så vi har udvidet flåden for at imødekomme efterspørgslen. Vi får ordrer i meget store klumper på denne type lifte, og det skal vi være i stand til at honorere med hurtig levering, siger Birger Hansen, som fortæller, at der kom 21 af de nye lifte hjem på pladsen en onsdag og fredag var samtlige udlejet.

Salgschef Henrik Skibsted fra Lissner ApS., der importerer JLG til Danmark, siger, at der generelt er stor efterspørgsel efter de fleksible lifte til montageopgaver.

- Hvor man tidligere stillede nogle stilladsbukke op og arbejdede et par håndværkere fra dem, så er kravene om effektivitet øget, så hver medarbejder skal have sin lift, som hurtigt kan flyttes og opstilles på et nyt arbejdssted. Det sparer arbejdstimer og dermed omkostninger, siger Henrik Skibsted.

- Vi har en løbende dialog med Pitzner om behovene op til et år ud i fremtiden, så vi er i stand til at levere hurtigt, når Pitzner oplever efterspørgslen. Pitzner er meget gode til at agere, når de mærker efterspørgsel i markedet, og så skal vi naturligvis følge med. En del af den seneste levering er kommet direkte fra JLG’s fabrik i Belgien til Pitzner i Hedehusene, og så har vores montører klargjort liftene på Pitzners værksted. Det var med til at spare både tid og omkostninger, fortæller Henrik Skibsted.

Ud over de mange seks og otte meter lifte, og Pitzner også netop fået leveret endnu en 48 meter JLG bomlift, som allerede er udlejet.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094