23948sdkhjf

Malermester med gult hjerte

Malermester Michael Rosenberg, Horsens, der fylder 40 år i dag har drevet virksomhed i 15 år og hans hjerte banker AC for Horsens
Malermester Michael Rosenberg, Horsens, fylder 40 år i dag den 3. juni – og forleden den 1. juni kunne han fejre 15 års jubilæum med sit malerfirma, Michael Rosenberg ApS, som med 21 medarbejdere er blandt de førende i Horsens.

Michael Rosenberg er født i Horsens og opvokset i Egebjerg, hvor han også bor i dag sammen med sønnerne Mathias, Emil og Frederik. Han er uddannet bygningsmaler hos Malernes Cooperative i Horsens 1990-1994, og har derefter arbejdet som malersvend hos malerfirmaerne William Hansen og Charles Pedersen, Horsens indtil han etablerede sit eget malerfirma den 1. juni 1999. Undervejs var han også en tur rundt om Jorden på 8 måneder.

Den første kunde for den dengang 25-årige malermester var DK Boligudlejning i Horsens. Siden er privat- og erhvervskundekredsen udvidet stille og roligt, og malerfirmaet har i dag en stor trofast kundekreds, herunder virksomheder, private- og almene boligforeninger samt det landsdækkende byggefirma, HusCompagniet – og senest også det tyske datterselskab, Die HausCompagnie GmbH.

Malerfirma Michael Rosenberg ApS er kendt og anerkendt for kvalitet og service, for alle former for traditionelt malerarbejde, og tilbyder også malerarbejde, lavet på gamle malerteknikker. F.eks. håndmaling af eksklusive køkkener. Firmaet beskæftiger i dag 21 bygningsmalere, hvoraf de 5 er lærlinge.

Malerfirmaet arbejder med maling af bygninger ind- og udvendigt, af lejligheder ved fraflytning og med alle former for malerarbejder i forbindelse med renovering.

Michael Rosenberg støtter lokalsporten som sponsor for både AC Horsens, Horsens Svømmeklub, Horsens Golfklub og Stensballegaard Golf – samt flere andre lokale idrætsforeninger. Michael Rosenberg er selv aktiv golfspiller og medlem af Horsens Golfklub, hvor hans handicap er 9,5.

Desuden har han et "gult hjerte" – han er altid at finde på lægterne sammen med sine 3 sønner når AC Horsens spiller hjemmekamp.

Han cyklede i 2012 med på cykelholdet "Team Giro Horsens" de ca. 1.200 km. fra Horsens til Paris. Og i år støtter han "Team Jual charity biking", et velgørenheds-cykelhold på 32 ryttere, der i uge 35 cykler ca. 950 km. fra Horsens til Prag. Han er sponsor for en af rytterne, og han kører GPS-bilen, der ledsager holdet på turen. Team Jual støtter foreninger med sjældne diagnoser, ligesom holdet indsamler legetøj til forældreløse og syge børn i Rumænien.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094