23948sdkhjf

Ny Makita bore-skruemaskine med ekstra power og lynopladning

Makitas nye kulfri bore-skruemaskiner arbejder længere med 4,0 Ah batteri, der lades op på kun 36 minutter
Med en kraftig kulfri motor og en batteri-kapacitet, der er øget markant med det nye Li-ion batteri på 4,0 Ah, giver Makitas nye 480-serie både ekstra power og arbejdstid til krævende bore-skrue opgaver.

Makita fremhæver, at Makita 480 kan arbejde hårdere end mange andre bore-skruemaskiner i kraft af motorens kraftige drejningsmoment. Samtidig har den stærke 2-gears kulfri motor en lavere varmeudvikling end normalt – og det er med til at reducere strømforbruget, så man kan arbejde længere på en opladning.

Oven i denne forbedring er Lithium-ion batteriets kapacitet øget til 4,0 Ah mod tidligere 3.0 Ah. Det giver den klare fordel, at der kan trækkes på batteriet i ca. 35 pct. længere tid. Praktiske tests med forskellige materialer har vist, at der i realiteten kan udføres op til 50 pct. mere arbejde med det nye, kraftige batteri og den kulfri motor.

Fuldt opladet på 36 minutter

Fordelen ved at kunne arbejde hårdere og længere bliver endnu større i kraft af den hurtige opladning med Makitas kendte 18V standard Li-Ion lader. Det kraftige 4,0 Ah batteri lades fuldt op på kun 36 minutter – og det matches ikke af nogen andre akkumaskiner på markedet. Det nye batteri kan naturligvis også bruges med andre 18V Li-Ion ladere.

Grebet er ergonomisk og arbejdsvenligt. Vægten er kun 1,5 kg med batteri, der er indbygget LED-lys, borepatron på 1,5 til 13,0 mm og visning af den resterende strøm på batteriet.

De nye Makita bore-skruemaskiner fås i typerne DDF480RMJ (uden slag) og DHP480RMJ (med slag). Leveres med 2 stk. 4,0 Ah Li-ion batterier, luftkølet lynlader og Makitas nye MAKPAC kuffert.

Kan også fås uden kuffert, lader og batterier som type DDF480Z og DHP480Z.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125