23948sdkhjf

Håndværksmestrene møder kommunen i øjenhøjde

Stormøder, hvor kommunens kommende bygge- og anlægsopgaver bliver præsenteret, er med til at skabe overblik og lette den daglige planlægning ude i virksomhederne. Derfor glæder Dansk Byggeri Sjælland sig over, at Kalundborg byder virksomhederne indenfor
Det er en kæmpe fordel for virksomheder, hvis de ud over korttidsplanlægningen også har mulighed for at planlægge mere langsigtet. På den måde kan de sikre sig, at der er nok hænder til at få styr på de forskellige opgaver, og at tiden rent faktisk er til at udarbejde tilbuddene.

Til det formål er kommunale stormøder om kommende bygge- og anlægsopgaver et godt redskab. Og et sådant stormøde er på vej i Kalundborg, hvor kommunen, Kalundborgegnes Erhvervsråd og Dansk Byggeri Sjælland opfordrer virksomheder til at deltage.

- Stormøder om kommende kommunale bygge- og anlægsopgaver er en oplagt mulighed for virksomhederne at blive opdateret på mulighederne i Kalundborg, så det bliver nemmere at planlægge, hvor de kan tilbyde deres kompetencer og ekspertise, siger Albert Christiansen, næstformand for Dansk Byggeri Sjælland.

Ud over indblik og overblik giver stormøderne en mulighed for at møde kommunen i øjenhøjde, så hverdagens udfordringer kan blive vendt og erhvervsvenligheden blive forbedret.

- Kommunen er den myndighed, som virksomhederne oftest er i kontakt med. Og kommunen er også den myndighed, som fastsætter en stor del af de rammevilkår, som virksomhederne lever under. Derfor er stormøderne også oplagte til at få sat ord på de punkter, hvor kommunen kan forbedre sin erhvervsvenlighed, siger Albert Christiansen.

Stormødet finder sted den 10. juni kl. 15.00 – 17.30 i Ubby Forsamlings- og Kulturhus på Hovedgaden 19, 4490 Jerslev.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093