23948sdkhjf

DM i minigraver i Roskilde

Der er blevet dystet lokalt i de indledende runder i 18 forskellige LOXAM-afdelinger, hvor finalister fra hele landet er fundet. På fredag den 30. maj skal det endelig afgøres, hvem der kan kalde sig Danmarksmester i minigraver 2014
LOXAM afholder for fjerde år i træk DM i minigraver afholdes af LOXAM. Det er et arrangement, hvor kollegaer, familier, venner og andre tilskuere strømmer til for at heppe på finalisterne.

Til DM, som afvikles på Roskilde Dyrskue på fredag den 30. maj kl. 10-15 kan man bl.a. se, når finalisterne skal kæmpe for at skubbe en bold op ad en skrå plade op i et hul med skovlen på en minigraver. I andre øvelser er det finanslisternes tegne– og balanceevner med minigraveren, der bliver afgørende. Vinderen er den, der kan udføre alle fire finaleøvelser i bedst tid og med færrest fejl.

Og der er lagt op til en underholdende finale med krævende øvelser, som kommenteres af komikeren Thomas Wivel:

- Drop Crossfit og Ironman! Mestrer man at få en bold ned i skovlen på en gravemaskine, så er man i mine øjne først en rigtig mand, siger en imponeret Thomas Wivel efter at have set, hvilke øvelser finalisterne skal igennem.

tøtte

Se finalisterne her

Se finaleøvelserne her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095