23948sdkhjf

Tre nye Liebherr til Malmos

Anlægsgartnerfirmaet Malmos A/S gik fra minilæssere til læssere hos Linds Truck
Anlægsgartnerfirmaet Malmos A/S med hovedkvarter i Ubby ved Jerslev på Vestsjælland har i tidens løb hevet adskillige minilæssere ned af hylderne hos Linds Truck & Maskinhandel i Dianalund. Derfor var det oplagt også at kigge ind hos Linds Truck, da der skulle skiftes ud i beholdningen af større læssemaskiner. Det blev til tre styk Liebherr L 507 Stereo i ét og samme

hug. Selv om Linds Truck normalt ikke gør så meget i Liebherr.

- Vi har købt mange både Schäffer- og Weidemann-minilæssere hos Linds Truck gennem de seneste 15-20 år. Derfor véd vi, at firmaet forstår at få det med service til virkelig at fungere. Og så kunne direktør Kurt Lind også lige så godt levere vore nye Liebherr, fortæller direktør Søren Hansen hos Malmos.

- Jeg er forhandler for JMM Group med Stemas Maskinsalg, som blandt andet har Weidemann- og Yanmar-maskiner. JMM er også dansk importør af Liebherr. Derfor lå det lige til højrebenet, at vi også kunne levere større læssemaskiner til Malmos, siger Kurt Lind hos Linds Truck & Maskinhandel.

Hverken bekendtskabet med Linds Truck eller med maskinmærket Liebherr er nyt for anlægsgartnerfirmaet. Malmos A/S havde i forvejen fem Liebherr-læssere på den i øvrigt særdeles righoldige maskinliste. Tre af dem stod for udskiftning, og det tog Linds Truck & Maskinhandel sig så af.

Stereo i styringen

- Liebherr hører til i den absolutte top af hierarkiet blandt entreprenørmaskiner. Det er naturligvis også en af årsagerne til, at Malmos vælger at skifte tre Liebherr-læssemaskiner ud med tre tilsvarende, blot i nyere model, forklarer direktør Kurt Lind.

Liebherr L 507 Stereo er en seks-tons maskine. Stereo-betegnelsen har intet med lyden i maskinførerens hovedtelefoner at gøre. Den fortæller om et specielt styresystem, som er helt ideelt til de opgaver, der venter maskinerne hos Malmos.

- Liebherr L 507 Stereo styrer på alle fire hjul. Det gør maskinerne særdeles manøvredygtige og velegnede til de større opgaver med renovering og nyanlæg, som vi skal bruge dem til, siger direktør Søren Hansen hos Malmos A/S.

Den udvendige venderadius på Liebherr L 507 Stereo er blot 3,76 meter. Deutz leverer motorerne til Liebherr, og det er nyeste og mest miljøvenlige Stage IIIB-teknologi med ydelse på 68 hk/50 kW, der ligger i motorrummet.

60 år med anlæg

Firmaet Malmos A/S er hverken nybegynder, når det gælder indkøb af maskiner eller anlægsarbejder. I fjor var det 60 år siden, Poul Malmos lagde grunden til virksomheden. I dag ejes virksomheden af hans søn, Per Malmos, sammen med direktør Søren Hansen og Morten Dohrmann Hansen, som tiltrådte som administrerende direktør og blev medejer fra starten af 2014.

Geografisk har Malmos hovedsageligt opgaver på Sjælland, men kommer også både til Fyn og Jylland. Firmaet har i omegnen af 80 medarbejdere og genererer en årlig omsætning mellem 100 og 150 millioner kroner.

Også hos Linds Truck & Maskinhandel i Dianalund er der solid erfaring at trække på. Kurt Lind blev eneforhandler af Schäffer-minilæssemaskiner for Sjælland og Lolland-Falster i 1991. For fire år siden skiftede han mærke og blev i stedet forhandler af Weidemann-læssere for JMM Group/ Stemas Maskinsalg. Det gav samtidig Yanmar minigravere med på produktpaletten. Og altså også mulighed for at levere tre Liebherr-læssemaskiner til Malmos A/S.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094