23948sdkhjf

Ny rådgiver-formand vil gøre en forskel

Tidligere Alectia-formand i spidsen for bestyrelse hos andet accelerende rådgiverfirma Gaihede
Efter otte år som formand hos rådgivningsvirksomheden Alectia er advokat og partner i advokatfirmaet Lund Elmer Sangager, Erik Hovgaard, nu blevet bestyrelsesformand for et andet rådgivningsfirma på vej op i fart, Gaihede.

Og det er en formand af gavn. Er der noget Erik Hovgaard ikke vil, så er det at være formand for en hyggebestyrelse, der mødes og snakker jagt et par gange om året.

Erik Hovgaard vil have indflydelse, og han vil gøre en forskel. Og det agter han at gøre i sit nye hverv som formand for den voksende rådgivende ingeniør- og arkitektvirksomhed Gaihede A/S i Valby.

- Jeg har sagt ja til formandsposten i Gaihede, fordi jeg kan bidrage med erfaringer og rådgivning, og fordi der er en ejerleder, der vil lytte. Jeg gør det ikke for pengenes eller prestigens skyld. Jeg gør det, fordi jeg kan være med til at skabe fremgang og gøre en forskel, siger Erik Hovgaard.

I otte år fra 2005 til 2013 har han siddet som formand for bestyrelsen hos Alectia, der under hans formandskab er gået fra at være en specialiseret rådgivende ingeniørvirksomhed, Birch & Krogboe, til at være en af landets største og bredeste rådgiverfirmaer.

En spændende proces, men også en afsluttet proces for Erik Hovgaard.

Han tænder på de ejerledede virksomheder, hvor der er plads til et tæt samspil med beslutningsdygtige ledere, der vil virksomhedens bedste.

Og Gaihede er en rådgivervirksomhed med et stort potentiale, mener han. Tre gange har den fået

Gazelle-prisen – senest sidste år. Og virksomheden er først ved at accelerere.

- Gaihede beskæftiger sig med renovering og vedligehold, og det gør de med stor dedikation og kvalitetsbevidsthed. Seriøsiteten er i orden, og så er ledelsen åben for idéer og nye tanker, hvilket er vejen til en spændende rådgiversucces, siger Erik Hovgaard.

Erik Hovgaard kort

•Advokat siden 1980

• Partner i Lund Elmer Sandager

• Møderet for Højesteret 1986

• Totalrådgiver med speciale i entrepriseret

• Formand for bestyrelsen i Alectia fra 2005 til 2013

• Med i bestyrelse hos Gaihede siden 2013

• Formand for bestyrelsen i Gaihede 2014

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093