23948sdkhjf

Vil du konkurrere på andet end pris?

Vil du med på vognen, så du slipper for at konkurrere på prisen alene? Mester Tidende og BASIT har fået en af de førende entreprenører som lægger vægt på samarbejde og involvering til at stille op og dele sine erfaringer
Den danske byggesektor står overfor at blive splittet i to dele. Den ene del konkurrerer på ren pris, og kunden efterspørger laveste pris. Den anden del konkurrerer på andet end pris, og kunden efterspørger den mest fordelagtige pris.

Heldigvis for entreprenørerne vokser den del af markedet, hvor kunden efterspørger andet end den billigste pris. Især indenfor de store renoveringsopgaver, hvor beboerne skal blive boende under renoveringen stilles der store krav til entreprenørerne. Det gælder lige fra hovedentreprenør til alle underentreprenørerne.

At der stilles krav til entreprenørerne i udførelsesfasen betyder, at der skal fokuseres meget mere på samarbejde og planlægning, så byggepladserne er så effektive som muligt.

Vil du med på vognen, så du slipper for at konkurrere på prisen alene?

Mester Tidende og BASIT har fået en af de førende entreprenører som lægger vægt på samarbejde og involvering til at stille op og dele sine erfaringer.

Kom og hør hvordan Enemærke & Petersen inddrager sine underentreprenører i sagerne. Det handler om hele fasen fra tilbudsgivning til aflevering.

Hvis du straks tænker, at der går for mange funktionærtimer til planlægning og koordinering i forbindelse med sager, hvor I som underentreprenør er inddraget, så hører jeres virksomhed nok mest til i projekter, hvor prisen er den primære konkurrenceparameter.

Hvis du derimod tænker, at de timer som bliver brugt på planlægning er sparet på en mere effektiv og fejlfri byggeproces, så er samarbejdskurset noget for dig.

Den byggesag, der vil være det praktiske omdrejningspunkt på kurset, er det store projekt som Enemærke&Petersen gennemfører på Vapnagaard i Helsingør.

I efteråret 2013 blev Vapnagaard projektet filmet fra oven i en helikopter så det samlede projekt kunne ses i et helikopterperspektiv

Se filmen her

tøtte

Læs mere om kurset her

Tilmeld dig kurset her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078