23948sdkhjf

Rød benzin i tanken

MesterTest: Milwaukee gør sig umage, når det gælder 18V-maskiner. Mester Tidendes testhåndværkere har kigget nærmere på M18 FUEL-seriens batteriteknologi og ydeevne og konklusionen er ikke til at tage fejl af: Der er superstærk rød benzin i tanken!
Mester Tidendes testhåndværkere blev for alvor sat på arbejde, da de for nylig blev præsenteret for en del af Milwaukees hurtigt voksende udbud af 18V-maskiner.

Milwaukee, som gennem en årrække har arbejdet målrettet på at øge såvel ydeevne som driftstid på de mange akku-maskiner i produktprogrammet, tog et stort skridt fremad, da man i 2012 foråret lancerede M18 FUEL-serien. En serie højtydende batterimaskiner, der er sendt i markedet for at gøre en forskel i forhold til såvel ydeevne og driftstid, men også i forhold til holdbarhed.

Milwaukee har integreret 3 nye teknologier, som tilsammen udgør M18 FUEL-konceptet:

Det gælder Powerstate kulfri motor, RedLithium-Ion batteriteknologi og Redlink Plus elektronik. Disse 3 hovedelementer gør, at M18 FUEL i den grad leverer varen, når det gælder holdbarhed, driftstid og ydeevne til de professionelle håndværkere

Og testhåndværkerne honorerer Milwaukees anstrengelser ved at betegne produktprogrammet som både overvældende, alsidigt og pris-attraktivt.

Kan ikke stoppes

Men hvordan vurdere Mester Tidendes testhåndværkere maskinernes ydeevne og ergonomi.

Jo, generelt er der rosende ord over hele linjen.

- Der er ingen slinger i valsen. Det er maskiner i toppen af markedet, ingen tvivl om det, konkluderer testhåndværkerne, som bl.a. fremhæver den nye M18 FUEL SAWZALL bajonetsav M18 CSX som har elimineret forskellene mellem batteridrevne og elektriske bajonetsave.

- Der er også god grund til at fremhæve de nye vinkelslibere M18 CAG 115X/M18 CAG 125X. De er forrygende stærke og er faktisk slet ikke til at stoppe lige meget, hvor voldsomt du presser dem, forklarer testhåndværkerne og tilføjer, at det er første gang de prøver en akku-vinkelsliber som ikke kan stoppes ved at lægge hele vægten på maskinen mod emnet og når vinkelsliberen er monteret med skrubskive.

- Der må være supereffektiv, rød benzin i tanken, mener testhåndværkerne med henvisning til RED link elektronikken og RedLithium-Ion batteriteknologien.

De nye M18 FUEL produkter er en del af den omfattende Milwaukee M18 serie med mere end 55 værktøjer, der alle anvender samme batteri og lader!

Mester Tidendes vil i de kommende udgaver gå tættere på de enkelte maskiner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094