23948sdkhjf

Bland maling online

Bland kvalitetsmaling i tusindvis af nuancer i online-byggemarked med naturtro farvevælger som tilbyder mere end 2.400 farver.
At finde den rigtige farve. Det har indtil nu været den største hindring for at købe maling på nettet. Men det ændrer online byggemarkedet 10-4.dk med en helt nyudviklet online-farvevælger, der kan vise mere end 2.400 farvenuancer i de helt rigtige naturtro farver på skærmen.

- Der er ingen, der har gjort det før, og det er fordi det er rigtigt svært. Vi har arbejdet næsten et år på at udvikle farvevælgeren, så den både kan blande alle farvemulighederne og samtidig vise nuancerne så realistisk som muligt på skærmen, fortæller Anette Holm fra 10-4 Byggecenter.

Med sine mange år som ansvarlig for malerafdelingen hos 10-4 Byggecenter har hun været den faglige garant for resultatet, der har fået mange lovord med fra hovedleverandøren af maling, Dyrup Farver.

- Når man blander sin farve, kan man se både den rene farve på et farvekort, men også hvordan den tager sig ud i forskellige fotorealistiske boligmiljøer, hvor der endda er forskellige lys- og skyggeeffekter, forklarer hun.

Mere end 2.400 RAL- og NCS-farver

Selvom der er mange tusinde muligheder, er det nemt og intuitivt at eksperimentere sig frem til den farve, man kan lide. Der er en række standardfarver, men også alle RAL-farver og mulighed for at blande sin egen farve efter NCS-systemet, der er det mest anvendte farvekodesystem til boligmaling.

- Man kan enten taste farvekoden ind, hvis man kender den, eller pege sig frem ved hjælp af grundfarve, sorthed og toning, forklarer Anette Holm.

Både indendørs og udendørs

Systemet indeholder allerede indendørsmaling, og holdet bag farvevælgeren er netop ved at lægge sidste hånd på udendørsmaling, så det også bliver muligt at se alle Goris standardfarver eller blande sin egen farve, og se hvordan udendørsmalingen vil se ud på en husmur eller træværket.

- Vi har også lavet en malingsberegner, hvor man bare taster længde, højde samt antal vinduer og døre ind, så bergener siden hvor mange liter maling vi anbefaler til projektet, fortæller Anette Holm, fra 10-4 Byggecenter, der netop er blevet kåret som Danmarks billigste online-byggemarked.

- Vi har allerede mærket fra vores kunder, at de er glade for muligheden for at kunne købe kvalitetsmaling i alle farver til online-priser, siger hun.

tøtte
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078